Fajnie, w jedności siła.slawomir.siwy napisał:Porozumiałem się Baśką
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Fajnie, w jedności siła.slawomir.siwy napisał:Porozumiałem się Baśką
mamy nadzieję, że jutro zostanie już wszystko załatwione, musimy także zrobic jakis krok do przodu, bo nas zeżrą...!!!!!!!!!!!!! jutrzejsze spotkanie musi być konkretne i najlepiej niech będzie zakończone wspolna konferencja szefa SC i MF razem z Wami!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam i życzę powodzenia!!!!!!!!!!!!slawomir.siwy napisał:Porozumiałem się Baśką
popieram , ma rację!!!!!!!!!!!!!!!!celniczka z OCDD napisał:mamy nadzieję, że jutro zostanie już wszystko załatwione, musimy także zrobic jakis krok do przodu, bo nas zeżrą...!!!!!!!!!!!!! jutrzejsze spotkanie musi być konkretne i najlepiej niech będzie zakończone wspolna konferencja szefa SC i MF razem z Wami!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam i życzę powodzenia!!!!!!!!!!!!slawomir.siwy napisał:Porozumiałem się Baśką
Anonymous napisał:jak to po rowno, napewno nie tym z obecnymi kominamiZbujMadej napisał:Proponuje, zeby podwyzki (jakie by nie byly) przyznawac PO RÓWNO DLA KAŻDEGO funkcjonariusza. W zadnym wypadu procentowo ani srednio, ani ze wzgledu na ilosc chorobowego ani na postepowania dyscyplinarne. Tylko wtedy nie bedzie ZADNYCH watpliwosci komu sie ile nalezy i nie bedzie (chyba) zadnych naduzyc ze strony kierownictwa chcacego docenic "swoich".
Wiem, ze dostana wtedy osoby, ktore ze wzgledu na swoje zachowanie nigdy nie powinny tych pieniedzy dostac, ale trudno. Niech sie ta kasa udlawia.
im symbolicznie 50zl brutto
DAC NAJMNIEJ ZARABIAJACYM na swoich stanowiskach
To jest dobra wiadomość, mam nadzieję że będziecie mówić jednym głosem, dla naszego wspólnego dobraslawomir.siwy napisał:Porozumiałem się Baśką
slawomir.siwy napisał:Porozumiałem się Baśką
To najlepsza wiadomość dzisiejszego dnia! Negocjujcie z głową, emocje są złym doradcą. I pamiętajcie stare powiedzenie >chytry dwa razy traci<. Wierzymy w Was i czekamy jutro na wiadomości z frontu!slawomir.siwy napisał:Porozumiałem się Baśką
mistique napisał:Cześć. Słuchajcie, niech ktoś jasno powie, czy my zwykli funkcjusze mamy jechać jutro pod mf, czy tylko związkowcy i przedstawiciele. Byłem poza zasięgiem trochę i nie wiem. Jak mamy jechać to jutro pojedziemy. Brawo za porozumienie z Baśką
Lublin pozdrawia
slawomir.siwy napisał:Porozumiałem się Baśką