Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zastanawiał się ktoś, dlaczego w niektórych izbach przy awansach w stopniach i stanowiskach DIC-ki poszły w debet, tzn. przyznali więcej awansów niż mieli na to środków. Możliwe, że nie zachowali dyscypliny budżetowej, i co teraz? (a jeżeli zrobili to z oszczędności, to dlaczego inni nie mogą?)
w IC warszawa nadwyżka - moze od nas wam dadza - paranoja bo nie awansowano ludzi 10-15 lat bez awansow-a kasa zostala- ciekawe co teraz z nia zrobia? no i ilu ludzi ktorych mogli awansowac straci teraz na mianowaniach SKANDAL
Nie znam powodów zwłoki. Min. Boni, jeszcze w lipcu, dawał słowo honoru, że środki będą do 15 września. Gwarantował za rząd w tej materii. Już jedna zwłoka SSC spowodowała stratę ok. 50 mln zł. Oby historia nie zatoczyła koła. Swoją drogą, jako środowisko pracownicze, musimy upomnieć się o te 50 mln zł.
dla mnie ideałem byłoby zyc w jakims "pcimiu na wschodzie" a zarabiac te 1800netto, ale ideały sa tylko w bajeczkach a real jest brutalny
jak tak kolegę z zazdrości ściska to zapraszam do stolicy
spróbowałbyś wyżyć w wawce za 1800 netto
wiem ze na wschodzie zarabiacie moze mniej a moze tyle samo, ale koszty zycia w jakims "pcimiu wiekszym" na wschodzie sa troszke chyba nizsze niz w naszej wawce
A co z wyrównaniem do minimum też 01.01.2011r?