Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
przecież już w innych kilku izbach zostało wszystko wyrównane i wypłacone, nie panikujcie...
IC Szczecin - dzisiaj, wypłacono wyrównanie.
i z czego ta radocha?
z tego, że z 96 mln na 2009 rok "zaginęło" 48 mln za I półrocze?
że z pozostałych 48 mln na wyrówna nia idzie 29 mln a 19 mln znowu wcięło?
i tak z 96 mln dzieli się 29 mln - cieszyć się że nas oskubali z 67 mln?
Dziś w IC olsztyn przesłano "porozumienie między związkami a dyrektorem", wynika z tego że maxymalna podwyżka brutto wyniesie 150złZ wcześniejszych wyliczeń w samych widelkach brakowało mi 365zł do średniej, nic nie rozumiem tylko to że kasy jest za malo
Czy w jakieś izbie wypłacono wyrównanie w widełkach w takiej wysokości jak wynikało z wcześniejszych wyliczeń?
w kilku to znaczy w dwóch
Na forum z tego co pamiętam do wypłat przyznało sie tylko ic wrocław i ic łódź
no właśnie jak wypłacili ??????????????dziś w ic olsztyn przesłano "porozumienie między związkami a dyrektorem", wynika z tego że maxymalna podwyżka brutto wyniesie 150złz wcześniejszych wyliczeń w samych widelkach brakowało mi 365zł do średniej, nic nie rozumiem tylko to że kasy jest za malo
czy w jakieś izbie wypłacono wyrównanie w widełkach w takiej wysokości jak wynikało z wcześniejszych wyliczeń?
no właśnie jak wypłacili ??????????????
Oj kolego, a coś Ty taki nerwowy ?
Z tego co pamiętam, to w tych dwóch IC ludzie pisali, że wypłacili wyrównania do minimum od lipca. Ale jeżeli moja pamięć miałaby okazać się zawodna i jeżeli miałbym wprowadzić Cię w błąd, to na wszelki wypadek przejrzyj z 10 poprzednich stron tego wątku i się upewnij na 100, a nawet 200% co tam kto na temat tych podwyżek napisał
W IC Wrocław już wypłacono wyrównanie od lipca, październikowa wypłata będzie juz z podwyżką. Oczywiście dla tych którzy w widelkach byli poniżej nowego minimum[/Q
Czy jest ktos w stanie powiedziec dokladnie ile dostal tej podwyzki? Bo kazdy tu pisze ale zadnych konkretow nie podaje. Prosze o odpowiedz ludzi z tych Izb w ktorych juz cos tam zostalo wyplacone.