Jak tam nasze podwyżki!!!!!

Wiesz Kit 2009 kto w Ministerstwie dostał największą podwyżkę? Własnie przed chwilą mój kumpel z tamtąd zadzwonił i powiedział że specjaliści od gier losowych trzy wydziały nawet po 500 stówek. Wyobrażasz sobie ustawa hazardowa niektórym nadal przynosi profity. Szkoda gadać.
Równanie do minimum. Gadanie.

no to ładnie, a nas jak zwykle od tyłu i przodu i tak kilka razy na rok. Qrwa czy kiedyś potraktują nas jak administracje publiczną, a nie jak pracownika prywaciarza który robi na czarno i to w nocy tylko ? (o tej nocy słysxzałem wczoraj na PR1 - prawdopodobnie PIP nie chodzi w nocy - inaczej niż my)

wiem, wiem - biadole. Ale jak qrwa nie biadolić...? przeciez ani kierownikowi ani tym bardziej "tym wyżej" nic siłą nikt z nas "maluczkich" nie wyrwie :mad:

zenon baczek

Wiesz Kit 2009 kto w Ministerstwie dostał największą podwyżkę? Własnie przed chwilą mój kumpel z tamtąd zadzwonił i powiedział że specjaliści od gier losowych trzy wydziały nawet po 500 stówek. Wyobrażasz sobie ustawa hazardowa niektórym nadal przynosi profity. Szkoda gadać.
Równanie do minimum. Gadanie.

DO MINIMUM WYTRZYMAŁOŚCI :mad::mad::mad::mad:

Back
Do góry