Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
IC Gdynia, s.k.c., mł. dysp. 13 lat służby, goła pensja, bez wyrównania...
IC Gdynia, s.k.c., mł. dysp. 13 lat służby, goła pensja, bez wyrównania...
I nagle wszyscy mają równo, po minimum......jak w komunie. Mam nadzieję że wszyscy zadowoleni.
Równo znaczy sprawiedliwie........., dalej mamy sytuację gdy czy leżysz czy pracujesz masz tyle samo. To się nazywa dodatek motywacyjny!!!!!!!
Kurczę że tak póżno wpadłem na to........
GRATULACJE.
Niestety nie wszyscy maja po równo- widełki jak były tak sa no może będą trochę mniejszeI nagle wszyscy mają równo, po minimum......jak w komunie. Mam nadzieję że wszyscy zadowoleni.
Równo znaczy sprawiedliwie........., dalej mamy sytuację gdy czy leżysz czy pracujesz masz tyle samo. To się nazywa dodatek motywacyjny!!!!!!!
Kurczę że tak póżno wpadłem na to........
GRATULACJE.
To nie zmienia faktu że jest sprawiedliwie.Niestety nie wszyscy maja po równo- widełki jak były tak sa no może będą trochę mniejsze
Masz rację Obi
tylko co z tego wynika w tej sytuacji
mieć wszystko w d. łącznie z ZZ
odpękać 8 godzin i iśc na piwo
Biały Misiu pierwsze alokacje to były 31 października-dziesięc dni na podjęcie decyzji i 11.11.2003 (a właściwie 12.11 2003) na służbę na wszchodzie(a właściwie to do kadr ale kto miał pecha to dostał nockę już 12.11)
Przemyśl nadal gówno