Jak tam nasze podwyżki!!!!!

IC Katowice st.k.c. ; dysp.celny 17 lat służby 300 miesięcznego wyrównania na rękę.Wypłata po nowemu razem z zaległościami od lipca.Jeden przelew.

IC Gdynia, s.k.c., mł. dysp. 13 lat służby, goła pensja, bez wyrównania...
:mad:

Jeśli masz już najniższą w widełkach to jakie wyrównanie chcesz dosatać???
Ja dostałem 330 PLN brutto do pensji wyrównania... bo niestety tak mało zarabiałem.
Znam również Inspektorów z ponad 30 letnim stażem i też dostali ponad 200 PLN wyrównania.Więc u Ciebie nie jest jeszcze tak tragicznie

Ja dostałem 220zł na rękę.roumiem rogoryczenie kolezeństwa ale powiem wam że wolałbym zarabiać tyle od dwóch lat a nie teraz wyrównanie od lipca.więc nie narzekajmy tak strasznie.a ten rok i to jest ok 220 z wyrównania i 200 z dodatku granicznego(wszystko po odliczeniu podatków) i już ładna sumka jest!!!!!no plus wyrównanie oj jak ja kocham Służbę Celną!!!

IC Gdynia, s.k.c., mł. dysp. 13 lat służby, goła pensja, bez wyrównania...
:mad:

ja dostałam 200 netto do pensji i wyrównanie od lipca , tez jestem s.k.c i podobnie jak Ty pracuję 13 lat, wiec skoro nie dostałes wyrównania to zarabiałeś OD LAT więcej niż ja , więc daruj sobie płacze i lamenty!!!!!

minimum

I nagle wszyscy mają równo, po minimum......jak w komunie. Mam nadzieję że wszyscy zadowoleni:D:D:D.
Równo znaczy sprawiedliwie........., dalej mamy sytuację gdy czy leżysz czy pracujesz masz tyle samo. To się nazywa dodatek motywacyjny!!!!!!!
Kurczę że tak póżno wpadłem na to........
GRATULACJE.

I nagle wszyscy mają równo, po minimum......jak w komunie. Mam nadzieję że wszyscy zadowoleni:D:D:D.
Równo znaczy sprawiedliwie........., dalej mamy sytuację gdy czy leżysz czy pracujesz masz tyle samo. To się nazywa dodatek motywacyjny!!!!!!!
GRATULACJE.

Masz w zupełności racje BONI fachura wiedział co zrobić aby pleps zaspokoić ale to nie koniec cała ta ustawa i wartościowanie to dopiero będzie płacz FRAJERSKA INSTYTUCJA Z FRAJERSKIMI ZWIĄZKAMI

operacja "wyrównania"

najpierw "w okresie błędów i wypaczeń" było windowanie kolesi, a jak to pierdyknęło nagrodą jest "urawniłowka". no oczywiście nie równano do najwyższego uposażenia !
tego już sprawiedliwość dziejowa by nie zniosła.
jak widać "nowi kolesie" wychowani w syntezie marksizmu zawierającego się w stwierdzeniu- "socjalizmu będziemy bronić jak niepodległości" nawet nie są w stanie zauważyć analogii więc jak oczekiwać przełomu ?
po tej operacji nastanie na nowo czas wartościowania kolesi !
.... i tak dalej.

GRATULACJE.
Niestety nie wszyscy maja po równo- widełki jak były tak sa no może będą trochę mniejsze

Niestety nie wszyscy maja po równo- widełki jak były tak sa no może będą trochę mniejsze
To nie zmienia faktu że jest sprawiedliwie:D:D:D.
A będzie jeszcze lepiej, starszy kontroler celny/dyspozytor celny walący od lat w .., będzie miał dużo lepiej niż wykształcony, mający naprawdę duże chęci do pracy kontroler celny/rewident celny.
Brawo dla słońca peru, brawo dla boniego o dwóch twarzach, brawo dla władcy jednorękich z dwudniowym zarostem!!!
Brawo!!!

Masz rację Obi
tylko co z tego wynika w tej sytuacji
mieć wszystko w d. łącznie z ZZ
odpękać 8 godzin i iśc na piwo

Masz rację Obi
tylko co z tego wynika w tej sytuacji
mieć wszystko w d. łącznie z ZZ
odpękać 8 godzin i iśc na piwo

To Ty jeszcze tak nie robisz ? Ja już od 2003 jak były 30 Listopada pierwsze alokacje. Wtedy dostrzegłem gdzie jestem i co mnie może spotkać. Robić tylko niezbędnie absolutne minimum żeby nikt się nie dop...............I lajt. I tak nikt nikogo nigdy nie doceni. Troszkę przykre ale prawda.

Biały Misiu pierwsze alokacje to były 31 października-dziesięc dni na podjęcie decyzji i 11.11.2003 (a właściwie 12.11 2003) na służbę na wszchodzie(a właściwie to do kadr ale kto miał pecha to dostał nockę już 12.11)

Back
Do góry