Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przemysl dzisiaj wypłacił wyrówanie poborów, dodatku granicznego nadal nie ma
W Warszawie wypłacili wyrównania. Dodatków jeszcze nie
A to ciekawe, bo ja nic nie mam a brakuje mi jakies 320zł.
Czyli wyrownania ponad 1000zł.... jakos nie wierze......
większości bo przecież nie wszystkim CIĘŻKO jest zrozumieć że to nie była żadna podwyżka tylko WYRÓWNANIE KOMINÓW płacowych, jak już wspomniał kolega PJS wyżej skoro teraz dostało się mało to znaczy że do tej pory dostawałeś już więcej...koniec kropka.
jest kryzys, ale skoro coś zostało ("kominy wyrównane")to należy tę pozostałą część podzielić wszystkim po równo, a dlaczego ano dlatego żeby już nie było utyskiwań że on dostał więcej a ja mniej...no bo przecież teraz wszyscy teoretycznie(bo praktycznie to nie wiem jak to naprawdę jest)na tych samych stanowiskach mamy tyle samo...więc wszystkim po równo i wszyscy zadowoleni.ale żeby nie było tak super to już jest przecież propozycja podziału tej "drugiej puli": im kto dostał więcej wyrównania tym dostanie mniej z "drugiej puli"....i znowu rosną kominy...ehh
Witam
Najświeższe wieści odnośnie dodatku dla Mobilnych - kadry otrzymały wytyczne od SSC odnośnie dodatku dla Mobilnych: i tak miedzyinnymi od kwoty będą odliczane odbiory godzin, przebywanie na ŚPB, szkolenia, urlopy i nieobecnosci. Te dwa ostatnie warianty rozumiem ale reszta... zgroza jacy ludzie nami dowodzą!