Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już niedługo PIS ma w sondażach dużą przewagę
Prawda, że wypłacili, nieprawda, że tylko tym którzy wezwali DIC-a o wypłacenie różnicy w terminie do 19.03.2013r. Nie wzywałem DIC-a do wypłaty a jednak przelew dostałem.W IC Olsztyn wypłacili tylko tym którzy spełnili dwa warunki: tj. złożyli wniosek urlopowy przed 19.03.2010 oraz wezwali DIC a o wypłacenie różnicy w terminie do 19.03.2013r. Wypłatę takich świadczeń otrzymało około 458 pracowników Izby czyli niespełna połowa. Pytanie do Sławka co DALEJ ?????
Prawda, że wypłacili, nieprawda, że tylko tym którzy wezwali DIC-a o wypłacenie różnicy w terminie do 19.03.2013r. Nie wzywałem DIC-a do wypłaty a jednak przelew dostałem.
dostałem dwa przelewy jeden na "pińćset" z hakiem, drugi na ponad dwieście więc chyba to grusza i odsetki (?), w obu tytuł to grusza 2010
Jestem pewien. Dość rzadko cokolwiek składam, nawet gruszkę nie składam co roku. Panie Marian 2 jestem jaki jestem. Nie każdy ma ochotę i jest zobowiązany cokolwiek robić. Jeden jest aktywistą, inny murzynem do roboty i z tym mu dobrze. Nie mam zamiaru uszczęśliwiać nikogo na siłę ale z łaski swojej niech Pan pozwoli każdemu robić to, na co ma ochotę. Jak Pan w swoim czasie zawiedzie się na swoich kolegach i zostanie sam na lodzie, to też będzie miał Pan wszystko i wszystkich w miejscu, gdzie stykają się nogi z plecami. Koszula najbliższa ciału tak mi powiedziano i tak obecnie staram się żyć. Ponieważ jednak przeczytałem informację, która nie do końca była prawdziwa i choć DIC stoi na czele tych, którzy mnie nic a nic nie obchodzą, to oddałem bogu, co boskie a cesarzowi, co cesarskie. Amen.Pewno będę upierdliwy ale czy jesteś pewien że przez te trzy lata nie skladales jakiegoś odwolania?
Jestem pewien. Dość rzadko cokolwiek składam, nawet gruszkę nie składam co roku. Panie Marian 2 jestem jaki jestem. Nie każdy ma ochotę i jest zobowiązany cokolwiek robić. Jeden jest aktywistą, inny murzynem do roboty i z tym mu dobrze. Nie mam zamiaru uszczęśliwiać nikogo na siłę ale z łaski swojej niech Pan pozwoli każdemu robić to, na co ma ochotę. Jak Pan w swoim czasie zawiedzie się na swoich kolegach i zostanie sam na lodzie, to też będzie miał Pan wszystko i wszystkich w miejscu, gdzie stykają się nogi z plecami. Koszula najbliższa ciału tak mi powiedziano i tak obecnie staram się żyć. Ponieważ jednak przeczytałem informację, która nie do końca była prawdziwa i choć DIC stoi na czele tych, którzy mnie nic a nic nie obchodzą, to oddałem bogu, co boskie a cesarzowi, co cesarskie. Amen.