gruszki na wierzbie w Trybunale Konstytucyjnym

Już niedługo PIS ma w sondażach dużą przewagę

tylko czy zmiana garnituru przy korycie zmieni w jakikolwiek sposób sytuację w SC........................ nie sądzę bedą robić to samo co do tej pory czyli dalsza pauperyzacja i deprecjacja naszej formacji, tylko to mogą nam wszystkim zapewnić bo za łatwo im szło do tej pory z nami, robili co chcieli przy biernej akceptacji większości środowiska a teraz ewentualnie jeszcze nam cos obiecają żeby parę procent głosów zdobyć i dotyczy to wszystkich uczestników polskiej sceny politycznej "polskiego bagienka" wide układ zamknięty
taki kraj ...........................

W IC Olsztyn wypłacili tylko tym którzy spełnili dwa warunki: tj. złożyli wniosek urlopowy przed 19.03.2010 oraz wezwali DIC a o wypłacenie różnicy w terminie do 19.03.2013r. Wypłatę takich świadczeń otrzymało około 458 pracowników Izby czyli niespełna połowa. Pytanie do Sławka co DALEJ ?????
Prawda, że wypłacili, nieprawda, że tylko tym którzy wezwali DIC-a o wypłacenie różnicy w terminie do 19.03.2013r. Nie wzywałem DIC-a do wypłaty a jednak przelew dostałem.

pamiętam wniosek złożony w 2010 r ale wezwania to były pisane teraz a w tym roku nie składałem żadnego wezwania

dostałem dwa przelewy jeden na "pińćset" z hakiem, drugi na ponad dwieście więc chyba to grusza i odsetki (?), w obu tytuł to grusza 2010

dostałem dwa przelewy jeden na "pińćset" z hakiem, drugi na ponad dwieście więc chyba to grusza i odsetki (?), w obu tytuł to grusza 2010

nie wiem z jakiej IC jesteś, ale sądząc po kwotach to dostałeś wyrównanie za gruszkę za dwie persony. Tak dziwnie płacili np. w IC Olsztyn, odsetki mają płacić jak zasięgną opinii działu prawnego ;)

Cytat Napisał barbapapa Zobacz post
dostałem dwa przelewy jeden na "pińćset" z hakiem, drugi na ponad dwieście więc chyba to grusza i odsetki (?), w obu tytuł to grusza 2010.

Mam nadzieje, że twórca tego sukcesu pan jacek staniszewski wyjaśni o co chodzi z tymi wypłatami.Bo ja w IC Rzepin nie otrzymałem ani grosza a dlaczego tylko Olsztyn.
Bez odsetek wychodzi na osobę około 400 to skąd 500 pare i 200 na dwie osoby.
Babapapa idź do kadr i wyjaśnij a dopiero wtedy sprzedawaj konkrety.

Jeszcze raz tylko wniosek na dwie osoby w 2010 i to wszystko. Po cholerę mam sprawdzać w kadrach skoro sprawdzałem swoje konto. Mam dwa przelewy. Tytuł przelewu wyrównanie wczasy pod gruszą 2010 na obu. Jak chcesz to zadzwoń do kadr w Olsztynie i sam pytaj. Ja tam na wysokie progi chadzam tylko jak muszę a teraz i nie muszę i nie chce mi się. Mam kasę no i git. Zapytaj w kadrach dlaczego innym płacą a tobie nie. Z tego co pamiętam wniosek składałem w styczniu 2010.

Chciałbym wierzyć, że stworzenie tego "precedensu", spowoduje (zgodnie z przepisami) dalsze wypłaty.
Cudzysłów oczywiście oznacza brak używania tego pojęcia w Polsce, natomiast sądzę, iż już "częściowe uznanie zobowiązania" implikujące uznanie całości, jest dosyć jasne.

co to za banialuki tu sie wypisuje, mam kilka pytań
pytanie 1.
w dniu dzisiejszym na przejsciu w Grzechotkach ok godz 8 razo przekraczalem granice .
bylo 4 auta polskie w tym 2 paski i 47 aut roznych ruskixh.
do wyliczanek ile to paliwa przelewa sie przez nasze granice w nielegalnym handlu teoretycznie wjechalo 4 olskie auta 360L ruskie 47 x 70 = 3290 razem z dnia dzisiejszego do POlski nielegalnie wjechalo 3650 L zgodnie z wyliczankami Pana Kapicy i dyrektorow IC Olsztyn.x 30 dni stad sie bierze 8.8 mln litrow wwiezionych od 6 maja do 4 czerwca 2013. panowie dyrektorzy moze potrzebujecie zatrudnic analityka i doradce w mojej osobie? jestem bezrobotny, a wy zajmujecie miejsca na ktore nie zaslugujesie.

na granicy celnik ostrzega ze wjazd po paliwo co tydzien, a jak to sie ma do 5 wjazdow na miesiac zapowiadanych wszedzie ?

Pewno będę upierdliwy ale czy jesteś pewien że przez te trzy lata nie skladales jakiegoś odwolania?
Jestem pewien. Dość rzadko cokolwiek składam, nawet gruszkę nie składam co roku. Panie Marian 2 jestem jaki jestem. Nie każdy ma ochotę i jest zobowiązany cokolwiek robić. Jeden jest aktywistą, inny murzynem do roboty i z tym mu dobrze. Nie mam zamiaru uszczęśliwiać nikogo na siłę ale z łaski swojej niech Pan pozwoli każdemu robić to, na co ma ochotę. Jak Pan w swoim czasie zawiedzie się na swoich kolegach i zostanie sam na lodzie, to też będzie miał Pan wszystko i wszystkich w miejscu, gdzie stykają się nogi z plecami. Koszula najbliższa ciału tak mi powiedziano i tak obecnie staram się żyć. Ponieważ jednak przeczytałem informację, która nie do końca była prawdziwa i choć DIC stoi na czele tych, którzy mnie nic a nic nie obchodzą, to oddałem bogu, co boskie a cesarzowi, co cesarskie. Amen.

Jestem pewien. Dość rzadko cokolwiek składam, nawet gruszkę nie składam co roku. Panie Marian 2 jestem jaki jestem. Nie każdy ma ochotę i jest zobowiązany cokolwiek robić. Jeden jest aktywistą, inny murzynem do roboty i z tym mu dobrze. Nie mam zamiaru uszczęśliwiać nikogo na siłę ale z łaski swojej niech Pan pozwoli każdemu robić to, na co ma ochotę. Jak Pan w swoim czasie zawiedzie się na swoich kolegach i zostanie sam na lodzie, to też będzie miał Pan wszystko i wszystkich w miejscu, gdzie stykają się nogi z plecami. Koszula najbliższa ciału tak mi powiedziano i tak obecnie staram się żyć. Ponieważ jednak przeczytałem informację, która nie do końca była prawdziwa i choć DIC stoi na czele tych, którzy mnie nic a nic nie obchodzą, to oddałem bogu, co boskie a cesarzowi, co cesarskie. Amen.

Na Corinti olsztyńskiej jest jasno napisane że trzeba było spełnić 2 warunki więc coś tu nie gra....

Back
Do góry