zapłacą zaległe wczasowe.Co to oznacza?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zapłacą zaległe wczasowe.Co to oznacza?
co Wy pieprzycie !
Z całym szacunkiem dla Pana Siwego i jego związku ...
baranku cała akcja z gruszą zaczęła się bo poszło dwóch czy trzech celników do Sądu w czasie kiedy ani Ty ani ja o tym myku w rozporządzeniu nie wiedzieliśmy (z różnych pewnie powodów) dwa SR zadały pytanie prawne do TK, związki podjęły akcję dopiero po wyroku TK - więc ...
trzeba trochę wiedzieć - więc ja dziękuję tym celnikom co w 2010 lub 2011 co poszli do Sądu a nie związkom.
Nie umniejszam działalności Pana Sławka i jego związku, ale stwierdzam fakt - grusza nie wypłynęła dzięki związkom.
Większość tępych celników do dzisiaj nie wie skąd ta różnica, dlaczego tylko 2010 a nie od początku świata.
Jak ktoś wyżej mądrze napisał o tym nowym rozporządzeniu,
gdyby to miało być tak proste rozwiązanie to po co na dzień dzisiejszy jest tyle apelacji DiC
ja wiem że z wiedzą (własną) i honorem u nich jest kiepsko ale zwyczajnie po co,
po co ten zapis o przedawnieniu w rozporządzeniu, przecież każdy kto napisał wezwanie.
wyroku TK dostał odpowiedź, że tak, ale sorry się już przedawniło.
dobrze, że MF nie może grzebać w kodeksie cywilnym i definicji np. świadczeń bezterminowych i terminach ich wymagalności,
itd. itp.
ale i tak większość celników zwyczajnie nie ma o niczym pojęcia, im zakazano myślenia,
w gruszy za 2010 rok nie chodzi o pieniądze, tylko o to, że po wyroku TK nikt nikomu łaski nie robił,
jak ktoś dostał odmowę po wyroku TK pod niego podlegał i mimo to nic nie zrobił, nic nie napisał to jest zwykłym tchórzem bez honoru przyczyniającym się do tego, że w służbie jest tak jak jest
i 100 000 Siwych nic nie zrobi z taką ciemną masą.