impossible daj szczegółyDzisiaj był pogrom... przegranych w rej, nie wspomnę o dodatkowych kosztach. A miała być to tylko formalność. Nie wierzę już w prawo.
@syrenka_wawa jednak sąd tego nie uwzględnił.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
impossible daj szczegółyDzisiaj był pogrom... przegranych w rej, nie wspomnę o dodatkowych kosztach. A miała być to tylko formalność. Nie wierzę już w prawo.
@syrenka_wawa jednak sąd tego nie uwzględnił.
Czekam teraz na uzasadnienie wyroku. Sam jestem ciekaw dlaczego tak sędzia uznał... a wszystko było książkowo.
@no stress - poszedł prv.
Czy złożenie wniosku do TK nie przerywa biegu terminu?równie dobrze możemy próbować odpowiedzieć na pytanie, co by było, gdyby jk nie został szefem ... . ale na poważnie, przecież istnieje instytucja przerwania biegu terminu. każdy, kto z niej skutecznie skorzystał, w postępowaniu przed sądem może to wykazać.
....
czy skarga do TK przerywa bieg terminów?Czy złożenie wniosku do TK nie przerywa biegu terminu?
Trybunał orzekł,
Pewnego szefa,
Świetlana czeka,
Kariera w UEFA?
Potrzebuje pismo do apelacyjnego, odwołanie od wyroku sądu rejonowego (moja przegrana). Powód - za późno złożony przeze mnie wniosek do DIC (październik 2013). Główny wniosek złożony w styczniu 2010 r. Ma ktoś coś takiego ?
Hans a czy odsetki też Ci wypłacili i od kiedy?
W rzeczy samejOstatnio na szkoleniu usłyszałam, że MF wcale nie zamierza wypłacać wczasowego dla tych, co nie poszli do sądu. Projekt rozporządzenia MF-u to tylko unormowanie sytuacji prawnej dla DIC. Wiesz coś na ten temat?