gruszki na wierzbie w Trybunale Konstytucyjnym

pante. Przejrzyj odpowiedzi DIC na stronie głównej na wniosek ZZ Celnicy PL o informację publiczną. Tam są sygnatury chyba ze trzech wyroków SO.

Sławek tak widziałem... Jaki jest problem z umieszczeniem wyroków na forum ( z wymazanymi danymi adresowymi ). Jak się dzwoni do danej izby i rozmawia na temat gruszki... wszyscy nabierają wody w usta i nikt nic nie wie, nie wspomnę o udostępnienie wyroku. Sądzę, że jakby takie były wyroki umieszczone na forum wiele osób by z nich skorzystało. Skoro na forum celnicy.pl jest ponad 335 komentarzy świadczy o zainteresowaniu w tej sprawie. Pozdrawiam!

Ja nie mam tych wyroków. Sprawą zajmuje się nasz adwokat. Zapytam jutro czy podaje w pismach procesowych tylko sygnatury czy tez pobrał te wyroki II instancji z SO

po co to "histeryzowanie" - będzie wyrok, będą i odsetki.
orzecznictwo w sprawie gruszy jest po naszej stronie.

CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !

Są jeszcze sędziowie. Nie tylko w Złotoryi.

To chyba jakiś odwrót od prawa inaczej. Prawniczego gender w sprawie gruszy za 2010 r. W sprawie możliwości wglądu i publicznej oceny pewnej dokumentacji księgowej także.

Aż się boję myśleć, co przyniesie jutrzejszy dzień. No bo skoro jeden z panów celebrytów już na początku publicznie zrezygnował ze wszystkiego, w tym z bycia członkiem pewnego organu ....

Sorry Barbie, takie czasy?

Ostatnia edycja:
Pear 2010 wanted!

Niektórym stale coś ginie. Putinowi kółko olimpijskie. Owsiakowi słoik z kasą. Bartoszewskiemu matura i doktorat. Posłom Biedroniowi i Grodzkiej ... no nie napiszę co :-), wybaczcie. W cle obecnie, przez sądy, intensywnie są poszukiwane świadczenia urlopowe za 2010 r.

Takie czasy?

Ostatnia edycja:
Odpowiedzi IC uzupełnione. Mam jeszcze w wersji papierowej odpowiedź z IC Gdynia i nie mam dostępu do skanera dlatego napiszę. Jest tam 12 pozwów wg odpowiedzi DIC i na razie brak wyroków. Kilka izb wciąż milczy. Wystąpimy z ponagleniem

Ostatnia edycja:
Możecie skorzystać,
Prościutkie działanie,
Intelektu użyć,
Niczym Fenicjanie.

Ostatnia edycja:
Director, give peace a chance!

"Sąd, któremu sprawa została przekazana, związany jest wykładnią prawa dokonaną w tej sprawie przez Naczelny Sąd Administracyjny. Nie można oprzeć skargi kasacyjnej od orzeczenia wydanego po ponownym rozpoznaniu sprawy na podstawach sprzecznych z wykładnią prawa ustaloną w tej sprawie przez Naczelny Sąd Administracyjny". W zaskarżonym wyroku Wojewódzki Sąd Administracyjny w Warszawie związany był wyrokiem Naczelnego Sądu Administracyjnego. Skargę kasacyjną oparto na podstawach sprzecznych z wykładnią prawa ustaloną w tej sprawie przez Naczelny Sąd Administracyjny.

W tym stanie rzeczy ... no właśnie, co Ty Dyrektorze wyprawiasz? Co to za kołtuństwo wlazło do Twojego gabinetu http://orzeczenia.nsa.gov.pl/doc/45DC870660 ?

[video=youtube;I-NRriHlLUk]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=I-NRriHlLUk[/video]

VIKTORIA.
Projekt z dnia 4 lutego Rozporządzenia RM zmieniające rozporządzenie w sprawie świadczeń socjalnych funkcjonariuszy celnych i członków ich rodzin.
par. 10a. Do wniosków w sprawach o przyznanie dopłaty do .....stosuje się przepisy RRM z dnia 11 maja 2000 r. w sprawie rodzaju i zakresu świadczeń socjalnych, które moga być przyznane funkcjonariuszom celnym i członkom ich rodzin (Dz. U. Nr 39, poz450.
zmiana podyktowana jest orzeczeniem TK z 23 kwietnia 2013 r., ale tak naprawdę to dzięki uporowi i determinacji CELNIKÓW PL i tych funkcjonariuszy, którzy nie bali się walczyć o własne i także nasze wspólne sprawy.
Pozdrawiam

VIKTORIA.
Projekt z dnia 4 lutego Rozporządzenia RM zmieniające rozporządzenie w sprawie świadczeń socjalnych funkcjonariuszy celnych i członków ich rodzin.
par. 10a. Do wniosków w sprawach o przyznanie dopłaty do .....stosuje się przepisy RRM z dnia 11 maja 2000 r. w sprawie rodzaju i zakresu świadczeń socjalnych, które moga być przyznane funkcjonariuszom celnym i członkom ich rodzin (Dz. U. Nr 39, poz450.
zmiana podyktowana jest orzeczeniem TK z 23 kwietnia 2013 r., ale tak naprawdę to dzięki uporowi i determinacji CELNIKÓW PL i tych funkcjonariuszy, którzy nie bali się walczyć o własne i także nasze wspólne sprawy.
Pozdrawiam

Co to oznacza?

poza sferą prawną oznacza, że głowę / za waszą żądzę kasy i d...ę/ dał Sławek Siwy.
jak mu się odwdzięczyliście w ostatnich miesiącach i latach ?
milczeniem dożynanych baranów i niewinnych owieczek ?
teraz sprzedacie kilku następnych za te kilka złotych, które sami wypracujecie pod siodłem poganiaczy.
taka jest część prawdy o nas samych szanowni fc.
smutna to prawda.

CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !

Back
Do góry