Creeping Death
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
(..........)
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Śmieszy mnie ludzka głupota wynikająca z braku pieniędzy. Ty e Szczecina chwalisz Kapice?w Szczecinie wypłacili!!! 1107 na 3 os. czyli prawie 370 na os.
Śmieszy mnie ludzka głupota wynikająca z braku pieniędzy. Ty e Szczecina chwalisz Kapice?
okazuje się że nie każdyprzecież każdy złożył w grudniu 2010 r. pismo w tej sprawie ... niezależnie od wydłużenia terminu na roszczenia, wynikających z wyroku Trybunału Konstytucyjnego w tej sprawie.
witam, wg moich wyliczeń wcześniejsze rozporządzenie z 2000 r. oferowało kwotę 736,82 zł brutto, 604,20 zł netto z zastosowaniem 18% stawki podatkowej, na osobę,
w 2010 r. wypłacili mi 195,16 zł netto z zastosowaniem 18% stawki podatkowej na osobę wg rozporządzenia z 2010 r., na osobę,
właśnie otrzymałem przelew pt. świadczenie urlopowe w kwocie prawie 180 zł, na osobę,
daje mi to ok. 375 zł na osobę,
ewidentnie brakuje ok. 230 zł,
oczywiście + odsetki,
o co im chodzi?
jak u innych?
witam, wg moich wyliczeń wcześniejsze rozporządzenie z 2000 r. oferowało kwotę 736,82 zł brutto, 604,20 zł netto z zastosowaniem 18% stawki podatkowej, na osobę,
w 2010 r. wypłacili mi 195,16 zł netto z zastosowaniem 18% stawki podatkowej na osobę wg rozporządzenia z 2010 r., na osobę,
właśnie otrzymałem przelew pt. świadczenie urlopowe w kwocie prawie 180 zł, na osobę,
daje mi to ok. 375 zł na osobę,
ewidentnie brakuje ok. 230 zł,
oczywiście + odsetki,
o co im chodzi?
jak u innych?