gruszki na wierzbie w Trybunale Konstytucyjnym

Witam serdecznie,
Złożyłem wniosek o dofinansowanie wypoczynku przed 19.03.2010. Niestety obawiam się, że trzeba pójść do sądu jak wielu z Was. Jeżeli ktoś ma dostęp do porządnie opracowanego wniosku do sądu bardzo, to proszę o kontakt.
Pozdrawiam wszystkich

Tak sobie myślę, że warto napisać jeszcze o jednej rzeczy. Zakładam, że w 2010 r. mogło i powinno dojść, na początku roku przed opublikowaniem nowego rozporządzenia, do wypłat świadczenia urlopowego. Przyjmując oficjalną retorykę należy więc stwierdzić, iż w chwili opublikowania w marcu tego roku nowego rozporządzenia w tej sprawie organy celne miały by obowiązek zażądać od funkcjonariuszy którym je wypłacono zwrotu różnicy wynikającej z tych dwóch stanów prawnych kreowanych rozporządzeniami.

Prawda to, że paranoja kogoś dopadła?

Śmieszy mnie ludzka głupota wynikająca z braku pieniędzy. Ty e Szczecina chwalisz Kapice?

a za co? za obiecanki cacanki? za te nagrody za I kwartał które po ponad 30 tys. zł podostawała GÓRA a zwykły f.c. nic. niech się nasza caryca przyzna komu dała, ile i za co?!!!!!! za tę bibkę co sobie urządzili za nasze pieniądze w kołobrzegu i chodzą już nawaleni jak meserschmity? za "wspaniałe" reformy, wg których do stopnia kaprala trzeba służyć w SC 20 lat?

Podobno w najbliższym czasie ma zostać uchwalona abolicja. Skierowana do tych, którzy uchybili w różnych momentach formalnym przepisom.

Tak, wszyscy którzy przyczynili się do powstania potworków w stylu rozporządzenia gruszowego, wszyscy którzy odmawiają wypłaty należnych funkcjonariuszom świadczeń i mówią wprost "idźcie do sądu, jak wam nie pasuje!", wszyscy którzy wysyłają celników do Biedronki, jak im się w SC nie podoba ... wszyscy ONI unikną odpowiedzialności i będzie im odpuszczone ! :p

Cytat z Józefa C. aktualny?

Każdy prowokator czy szaleniec, który odważy się podnieść rękę przeciw władzy ludowej, niech będzie pewny, że mu tę rękę władza ludowa odrąbie, w interesie klasy robotniczej, w interesie chłopstwa pracującego i inteligencji, w interesie walki o podwyższenie stopy życiowej ludności, w interesie dalszej demokratyzacji naszego życia, w interesie naszej Ojczyzny.

Ostatnia edycja:
Spanish Fly

Gruszka w Tel Awiwie,
Czy może w Londynie,
Daniem głównym będzie,
W ustach się rozpłynie?

Czy może na Cyprze,
Lub słynnej Helladzie,
Spanish Fly zastąpi,
Zapobiegnie zdradzie?

Małżeńskiej nie innej,
Co ciałem (:o) się staje,
Gdy w ............. sypialni,
Zimne Himalaje?

Ostatnia edycja:
w ic olsztyn wypłacono odsetki za wyrównanie za gruszę z 2010 roku

6,04 zł na osobe

o co kaman? odsetki naliczono od orzeczenia tk do wypłaty wyrównania za kilkadziesiąt dni? a co z ponad 3 latami???

płatne w ratach :D
budżet nie jest z gumy.
większość kolegów marzy o wypłacie czegokolwiek.
póki co, groźnie rusza palcem w bucie.

CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !
DOŚĆ KOMEDII !

Gruszy inne wymiary

- 470 zł realna średnia renta netto,
- 880 zł realna średnia emerytura netto,
- 1420 - zł - realna średnia płaca netto,
- 1800000 - osób - nie objętych ubezpieczeniem medycznym,
- 5800000 - bezrobotnych bez prawa do zasiłku poza rejestrem,
- 1900000 - bezrobotnych pobierających średni zasiłek 534 zł netto,
- 520000 - bezdomnych.

Tu więcej przykładów grusz na wierzbie http://naszeblogi.pl/39490-polska-w...ezalezna&utm_medium=glowna&utm_campaign=blogi .

izba celna w warszawie

witam, wg moich wyliczeń wcześniejsze rozporządzenie z 2000 r. oferowało kwotę 736,82 zł brutto, 604,20 zł netto z zastosowaniem 18% stawki podatkowej, na osobę,

w 2010 r. wypłacili mi 195,16 zł netto z zastosowaniem 18% stawki podatkowej na osobę wg rozporządzenia z 2010 r., na osobę,

właśnie otrzymałem przelew pt. świadczenie urlopowe w kwocie prawie 180 zł, na osobę,

daje mi to ok. 375 zł na osobę,

ewidentnie brakuje ok. 230 zł,

oczywiście + odsetki,

o co im chodzi?

jak u innych?

witam, wg moich wyliczeń wcześniejsze rozporządzenie z 2000 r. oferowało kwotę 736,82 zł brutto, 604,20 zł netto z zastosowaniem 18% stawki podatkowej, na osobę,

w 2010 r. wypłacili mi 195,16 zł netto z zastosowaniem 18% stawki podatkowej na osobę wg rozporządzenia z 2010 r., na osobę,

właśnie otrzymałem przelew pt. świadczenie urlopowe w kwocie prawie 180 zł, na osobę,

oczywiście + odsetki,

o co im chodzi?

jak u innych?

nie wiem o co chodzi: tytuł przelewu na konto 1/ -wypłata: 271,62, 2/ -świadczenie urlopowe: 505,93
dotyczy 2 osób, niech ktoś to rozszyfruje,bo żadnej logiki tu nie ma.

oczywiście + odsetki,

o co im chodzi?

jak u innych?

A składałeś w 2010 roku odwołanie?
Ja jeszcze nic nie mam na koncie i nie wiem dlaczego ......

Ja wiem , że grusza jest ważna ale co z naszymi podwyżkami po 150 zł brutto-o tym nikt nie grzmi .Słyszałem ,że DIC wypłacą je w lipcu ale bez wyrównania od stycznia.Czy ktoś coś wie na ten temat?

Back
Do góry