digital411
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 215
Zasadniczo się z tobą zgadzam i ze służbami.W innych służbach też trzeba przedstawić dokumenty o których mówisz, to wynika z rozporządzenia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zasadniczo się z tobą zgadzam i ze służbami.W innych służbach też trzeba przedstawić dokumenty o których mówisz, to wynika z rozporządzenia.
Twój wniosek jest na takim etapie.Dzwoniłem do komisji lekarskiej, żeby się zapytać na jakim etapie jest mój wniosek. Dowiedziałem się, że w śląskiej komisji czeka się na orzeczenie około 1 roku. Trzeba uzbroić się w cierpliwość.
ale efekt końcowy jest OK " niezdolny do służby"Twój wniosek jest na takim etapie.
Niestety, ale lata pracy w szczególnych warunkach muszą zawierać się minimum w latach 1984 - 1999. Rok 1984 był ostatnim rokiem, który gwarantował 15 lat szczególnych. Tak więc osoba zainteresowana ma tylko tych lat 13. Już wcześniej była o tym dyskusja. Chyba, że się mylę, to sorry.na pewno masz wypracowane lata szczególne
ale do pomostówki trzeba było mieć chyba 25 w szczególnych
natomiast nosząc pomostówki ok 2008r zmienili ina dodatek do emki za lata szczególne min 15 lat
więc pomostówek chyba nie ma a i tak by się nie należała
ale dodatek za lata szczególne do emki to na pewno tak
nie wiem czy nie trzeba wnioskować o niego razem z emką bo inaczej się nie będzie należał
Pomyłka?Niestety, ale lata pracy w szczególnych warunkach muszą zawierać się minimum w latach 1984 - 1999. Rok 1984 był ostatnim rokiem, który gwarantował 15 lat szczególnych. Tak więc osoba zainteresowana ma tylko tych lat 13. Już wcześniej była o tym dyskusja. Chyba, że się mylę.
ale dopuszczasz możliwość że ktoś był w ac przed 1984Niestety, ale lata pracy w szczególnych warunkach muszą zawierać się minimum w latach 1984 - 1999. Rok 1984 był ostatnim rokiem, który gwarantował 15 lat szczególnych. Tak więc osoba zainteresowana ma tylko tych lat 13. Już wcześniej była o tym dyskusja. Chyba, że się mylę, to sorry.
Oczywiście. Dlatego zawarłem w treści postu słowo "minimum".ale dopuszczasz możliwość że ktoś był w ac przed 1984
Czyli wykrakałem że tegoroczni emeryci nie dostaną podwyżki modernizacyjnejA ja mam takie pytanie czy podwyżki z uchwały modernizacyjnej dostana również funkcjonariusze co odchodzą na emeryturę?
W Warszawie emeryci dostali podwyżki z modernizacji.Czyli wykrakałem że tegoroczni emeryci nie dostaną podwyżki modernizacyjnej
W Rzeszowie nieW Warszawie emeryci dostali podwyżki z modernizacji.
Jesteś pewien? Skąd wiesz?W Rzeszowie nie
Pracowałeś w styczniu lub w lutym? Jeżeli nie może dlatego nie dostałeś 5 kwietnia. Ktoś tu na forum pisał, że Ci co byli na chorobowym dostana w późniejszym czasie.W Rzeszowie nie
Mnie jakieś wyrównanie za I-III na konto wpłynęło, ale kwota niewielka, być może tylko za dni w pracy.W Rzeszowie nie
A stąd że nie dostalemJesteś pewien? Skąd wiesz?
No chyba że tak. W takim razie czekam nadalPracowałeś w styczniu lub w lutym? Jeżeli nie może dlatego nie dostałeś 5 kwietnia. Ktoś tu na forum pisał, że Ci co byli na chorobowym dostana w późniejszym czasie.
Ja 24.03 dostałam około 100 zł z opisem wynagrodzenie za marzec, a 24.02 odeszłam na emeryturę. Nie wiem, co to jestMnie jakieś wyrównanie za I-III na konto wpłynęło, ale kwota niewielka, być może tylko za dni w pracy.
Pewnie jest to wyrównanie z modernizacji za styczeń i luty.Ja 24.03 dostałam około 100 zł z opisem wynagrodzenie za marzec, a 24.02 odeszłam na emeryturę. Nie wiem, co to jest