Tak
mam 15 latA spełniasz warunki szczególne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mam 15 latA spełniasz warunki szczególne?
Witaj w klubie!!!18 lutego to mój ostatni dzień w tym bajlzju zwanym kas
Według (niestety formalnie) legalnej wykładni, przy metodzie literalnej stosując wnioskowanieSławku może warto zapytać strony społeczne czy któraś zgodziła się z propozycją Wąsika ??????????????????????
Ok dzięki za odpowiedź, ostatnio rzadko jestem na forum więc sorki ale nie doczytałem że masz taki nawał pracy, obiecuję poprawę@Basic Nic mi nie jest wiadomo na ten temat.
Ps. Prosiłem już także żeby nie komunikować się ze mną przez forum.
Ja nie jestem w stanie śledzić wszystkich wpisów i wiele pomijam. Pisałem już także dlaczego. Mam po prostu ponad sto maili dziennie i wiele telefonów i mnóstwo(tego najwięcej) bieżącej pracy na rzecz poprawy naszej sytuacji. Często przez kilka dni z rzędu są sprawy sądowe, w których uczestniczę czy inne wyjazdy, spotkania, inicjatywy, itd.
Nie jestem w stanie zatem odpowiadać na forum na wiele wpisów i ktoś może wyrobić sobie z tego powod błędną ocenę sytuacji myśląc, że milczę celowo, a tak nie jest.
Każdego członka związku proszę i zachęcam serdecznie do kontaktu poprzez e-mail i telefon, także sms. Informuję także, że nie mam zainstalowanego messengera, a jedynie wattsapa.
Mam nadzieję, że nie była to zgryźliwość z Twojej strony @Basic .Ok dzięki za odpowiedź, ostatnio rzadko jestem na forum więc sorki ale nie doczytałem że masz taki nawał pracy, obiecuję poprawę
im mniej komunikowania przez forum, tym mniej będą inni słyszeć o problemach, ważnych sprawach, o propozycjach działań, itd. .....Mam nadzieję, że nie była to zgryźliwość z Twojej strony @Basic .
A czego innego można się spodziewać po takich marnych ludziach. Pytanie: jak dalej żyć? Obawiam się że to jest dopiero preludium do większego zbójeckiego dzieła.. Pozdrawiam wszystkich zawiedzionychPilne! Waloryzacja emerytur i rent jednak niższa niż oczekiwano: 5,7-5,9 proc. a nie 7 proc.? GUS podał dane o wynagrodzeniach [10.02.2022]
Ha, ha...i pewnie "oszastowano" szarą strefę na 1%, ostatnio na topie PARANOJAA czego innego można się spodziewać po takich marnych ludziach. Pytanie: jak dalej żyć? Obawiam się że to jest dopiero preludium do większego zbójeckiego dzieła.. Pozdrawiam wszystkich zawiedzionych
Pilne! Waloryzacja emerytur i rent jednak niższa niż oczekiwano: 5,7-5,9 proc. a nie 7 proc.? GUS podał dane o wynagrodzeniach [10.02.2022]
A czego innego można się spodziewać po takich marnych ludziach. Pytanie: jak dalej żyć? Obawiam się że to jest dopiero preludium do większego zbójeckiego dzieła.. Pozdrawiam wszystkich zawiedzionych
Chyba zbyt pochopne opinie w kontekście tego co udostępnił @ZGK ???????Ha, ha...i pewnie "oszastowano" szarą strefę na 1%, ostatnio na topie PARANOJA
Waloryzacja emerytur i rent 2022. O ile procent wzrosną świadczenia? Jest decyzja
Rząd zdecydował o zwiększeniu wskaźnika waloryzacji rent i emerytur na 2022 r. - poinformował premier Mateusz Morawiecki. - W tym roku emeryci dostaną jeszczebiznes.interia.pl