Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wybory oddalone czy nasze zwolnienia i mniejsze odprawy też.
Naprawdę nie będzie ucywilniania? A to nie jest tak, że ucywilnienie było w 2017 a teraz miało być przywracanie na podstawie ankiet, które zlecił MF. Z kiedy jest ten komunikat? I czy na pewno pochodzi z MF, a nie z Radia Erewań? Może ucywilnią następnych kilka tysięcy bliżej brexitu bez umowy.Na razie nie prowadzą żadnych prac nad zmianą ustawy emerytalnej, więc nie będzie żadnej "jednej" emerytury jak również zmiany w zakresie art. 15a.
cytat z info od MF-u "
"Pan Piotr Dziedzic prosił o przekazanie Państwu i podległym funkcjonariuszom formacji, że nie są prowadzone żadne prace zmierzające do zmiany przepisów dotyczących emerytur mundurowych, jak również w zakresie ucywilniania funkcjonariuszy"
skopiowałem tylko część info , mam na skrzynce w robocie jutro postaram się sprawdzić, może przez wycięcie kawałka zmieniłem kontekst przez przypadek - oczywiścieNaprawdę nie będzie ucywilniania? A to nie jest tak, że ucywilnienie było w 2017 a teraz miało być przywracanie na podstawie ankiet, które zlecił MF. Z kiedy jest ten komunikat? I czy na pewno pochodzi z MF, a nie z Radia Erewań? Może ucywilnią następnych kilka tysięcy bliżej brexitu bez umowy.
Dostałem decyzję z ZER, okres zasadniczej służby wojskowej został doliczony do stażu służby w Służbie Celnej i Służbie Celno-Skarbowej.Dokładnie co do jednego dnia.
Wszyscy chcemy powrotu do służby, gdybyśmy chcieli pracować w skarbówce to byśmy się tam zatrudnili kilkanaście czy dziesiąt lat temu.Naprawdę nie będzie ucywilniania? A to nie jest tak, że ucywilnienie było w 2017 a teraz miało być przywracanie na podstawie ankiet, które zlecił MF. Z kiedy jest ten komunikat? I czy na pewno pochodzi z MF, a nie z Radia Erewań? Może ucywilnią następnych kilka tysięcy bliżej brexitu bez umowy.
"Zapomniał" chyba dodać do jakiego czasu, celowano na wrzesień ale skoro sypie się koalicja i majowy rozwój wydarzeń wymyka się spod kontroli wszystko inne się przesuwa.cytat z info od MF-u "
"Pan Piotr Dziedzic prosił o przekazanie Państwu i podległym funkcjonariuszom formacji, że nie są prowadzone żadne prace zmierzające do zmiany przepisów dotyczących emerytur mundurowych, jak również w zakresie ucywilniania funkcjonariuszy"
Uprzejmie Państwa informuję, że w dniu wczorajszym odbyła się telekonferencja z Dyrektorami Departamentów MF, w której uczestniczył Zastępca Szefa KAS Pan Piotr Dziedzic. Pan Piotr Dziedzic prosił o przekazanie Państwu i podległym funkcjonariuszom informacji, że nie są prowadzone żadne prace zmierzające do zmiany przepisów dotyczących emerytur mundurowych, jak również w zakresie ucywilnionych funkcjonariuszy."Zapomniał" chyba dodać do jakiego czasu, celowano na wrzesień ale skoro sypie się koalicja i majowy rozwój wydarzeń wymyka się spod kontroli wszystko inne się przesuwa.
I jakie wrażenie jak procentowo wyszło
A kiedy złożyłeś wniosek o emeryturę?Dzisiaj dostałem emeryturę z wyrównaniem za kwiecień. Trwało to 30 dni od złożenia wniosku do ZER. Procentowo wyszło ok. Wspomnę słowa @Basica - "to była najlepsza decyzja, którą podjąłem w ostatniej dekadzie"
Załapałeś się na 13 emeryture?Wniosek do ZER złożyłem w Izbie w połowie marca zaś oni wysłali na początku kwietnia