Projekt jest na Komitecie Stałym Rady Ministrów.
To pewna wiadomość? Bo strona RCL dalej twierdzi, że jest na etapie uzgodnień.
A strona zaktualizowana: data aktualizacji serwisu: 01.07.2019 o godzinie 15:32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Projekt jest na Komitecie Stałym Rady Ministrów.
Musimy poczekac na zako czenie prac. Liczy sie tylko ustawa. Projekt to ciagle projekt i moze ulegac modyfikacją.Nowa lektura
![]()
Premier - Kancelaria Prezesa Rady Ministrów - Portal Gov.pl
bip.kprm.gov.pl
Rozumiem cię doskonale, chociaż jestem już na emce mundurowej to również jestem zainteresowany szybkim uchwaleniem projektu zmian do ustawy bo wzrośnie mi emka o 2,1%. Jestem jednak bardzo spokojny o ten projekt, jak zajrzysz do dokumentu https://bip.kprm.gov.pl/kpr/bip-rad...yjny/rejestr32672957,dok.html?czas=1561710471 to zauważysz, że pisze się tam nie tylko o porozumieniu zawartym pomiędzy MSWIA oraz strona społeczną ale również o porozumieniu pomiędzy SKAS a stroną społeczną w zakresie:A ja nie jestem spokojny. Bardzo łatwo można nas z tego wykreślić szczególnie, że nie braliśmy udziału w proteście. Czekam cały w nerwach.
Jeżeli nie zjęli z ciebie munduru to wszystko sie zgadza., 58% to zawsze coś.Ja czekam na te 2.1% . Wybieram sie na emke od nowego roku. Razem ze sluzba we wojsku powinno sie zakrecic ok 58% . szkoda tylko tych lat przed 99.
To wszystko zależy od dnia mianowania, wojska no i od tego czy zostawili Ci mundur czy Cię go pozbawili, czy też Ci podziękowano za wieloetnią służbę albo sam im podziękowałeś.Jak maci policzone lata służby do emki mundurowej w praktyce, za ile lat i od jakiej daty? Dz. za odp.
Pomyśl jeszcze o 15% za stan zdrowia !!!Ja czekam na te 2.1% . Wybieram sie na emke od nowego roku. Razem ze sluzba we wojsku powinno sie zakrecic ok 58% . szkoda tylko tych lat przed 99.