AdamDworcow
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 962
kto jest głupszy trol czy ten kto rozmawia z trolem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kto jest głupszy trol czy ten kto rozmawia z trolem?
Muszę niestety zgodzić się z Zygfrydem. Zryw został przez związki wyciszony. sądzę, że zbyt wcześnie. Dla większości ludzi zrywy to duży stres. Nie robią tego dwukrotnie w krótkim odstępie czasu. Wygrała jakaś kalkulacja, która zupełnie nie wzięła pod uwagę psychologii tłumu.Był zryw oddolny to fakt. Tylko dlaczego został stłumiony przez ZZ? O to ludzie mają pretensję i dlatego teraz jest jak jest. Nie neguję działań jakie są prowadzone i były prowadzone przez ZZ (prawne i zgodne z prawem) ale jest powiedzenie "... nie pomagasz, nie przeszkadzaj..." i dotyczy to naszych działań czerwcowych.
Muszę niestety zgodzić się z Zygfrydem. Zryw został przez związki wyciszony. sądzę, że zbyt wcześnie. Dla większości ludzi zrywy to duży stres. Nie robią tego dwukrotnie w krótkim odstępie czasu. Wygrała jakaś kalkulacja, która zupełnie nie wzięła pod uwagę psychologii tłumu.
...
Po męsku i krótko: jak można było ...
Sławku ale jednej sprawy ja jako uczestnik protestów czerwcowych nie jestem w stanie zrozumieć. Najpierw 5000 gardeł ramię w ramię wykrzykuje OSZUŚCI! Głównie pod adresem Banasia. To on co dzień, co wywiad, mówi całkiem inne rzeczy. Nie rzadko sprzeczne ze sobą (vide np . zwolnienia) Ty po jakiejś pielgrzymce (chyba na Jasną Górę-pewności nie mam) wydajesz najbardziej kuriozalne w swojej karierze oświadczenie. Że SSC jest człowiekiem wierzącym a co za tym idzie nie może kłamać i należy mu wierzyć!!!!rej
Sławek - w mojej osobie miałeś ZAWSZE pełne wsparcie. To swego czasu ja i bolo1999 pisaliśmy : "zawierzmy Sławkowi, on wie co robi". Od tamtego oświadczenia to jest chyba mój pierwszy post. Nie mogę/nie chcę chyba myśleć co legło u podstaw takiego Twojego oświadczenia. Mój szacunek za to co robiłeś i co poświęcałeś dla nas nie zmienił się. Ale nie mam od tamtej pory zrozumienia dla Twoich niektórych działań.
Po męsku i krótko: jak można było po tych wszystkich sk.........ch zagraniach nawoływać do zaufania dla poczynań i słów SSC?!
Wysłane z mojego LG-H500 przy użyciu Tapatalka
Celnik12345. Nikt nie upiera się przy projekcie obywatelskim w niezmienionej wersji. Przecież to my zaproponowaliśmy poszukiwanie kompromisu Szefowi SC. W wyniku tego na następnym spotkaniu przedstawił poprawki, które pozostawiają stanowisko rządu w stanie niezmienionym i zakomunikował, że jest to nienegocjowalne. Piszesz o jakimś konsensusie. Nie ma i nie było woli do podjęcia rozmów, a co dopiero do zawarcia konsensusu. Zacznijcie czytać wreszcie ze zrozumieniem Ty i Armagedon.
MF deklaruje, że emerytura mundurowa przysługiwałaby z chwilą osiągnięcia wieku 55 lat, nawet gdy nie będzie się w służbie celno-skarbowej.