Emerytury !!!

po cholerę prowadzić z popaprańcami jakiś dialog !
Dajcie luz jak chce to niech prowadzi swój monolog :mad:

Nie chce Was MSWiA...nie chcą dac emek...więc dzieci się obraziły i nastaly/nasiakły ...we własne podwórko ...

Do mf1975. Nie mam zamiaru Cię obrażać i nie chcę abyś obrażał ludzi dla mnie BARDZO WAŻNYCH Nie wiem dlaczego piszesz ? Mówiłeś, jako mf1974, że interesuje Cię jedynie jak sprawa z KAS się zakończy.
Może masz jakiś interesujący pomysł w tej sprawie, który Nas pozytywnie zaskoczy. Skoro wypowiadasz się już na tym forum zadziałaj w dobrym celu, chętnie posłucham.

Jak łatwo wami manipulować...za łatwo...cóż jakie charaktery taka walka... eh ...słabość tkwi w ludziach...a słabości trzeba a nawet należy przezwyciężyć...jesteście słabi...stoicie w miejscu...tupiecie nóżkami (Jak moja ukochana córka mając 5 lat?) ...coś więcej dodać?

Jedna osoba (ja) od kilku dni ...pokazuję wasze słabości...żałosne...jedna osoba frapuje tyle osób...😆 socjologia ...itp ...plus doświadczenie...a celnicy "na kolanach" ...

Panie Slawku
..do Pana...czekam ...na pozew... z niecierpliwością...a wtedy poznamy się osobiście...i ....i ... popłynie Pan ...w sina dal ...

Heh
...oj celnicy żałosne wasze wpisy...jak wy samo.. .cóż takie środowisko...jacy "członkowie" nie mylić z częścią ciała 😆

Heh
...oj celnicy żałosne wasze wpisy...jak wy samo.. .cóż takie środowisko...jacy "członkowie" nie mylić z częścią ciała
Skoro jesteśmy żałośni a ty w kółko piszesz o tym samym , dosłownie w kółko to daj już sobie na luz gościu , bo się zapętliłeś >poszukaj forum z ludźmi z Twojego "poziomu" bo na tym już nic nie wniesiesz , wypaliłeś się.

Heh
...oj celnicy żałosne wasze wpisy...jak wy samo.. .cóż takie środowisko...jacy "członkowie" nie mylić z częścią ciała

Rewelacja. To forum w końcu zaczęło żyć. MF1975 kończ tylko swoje myśli. Wiem, że 25 lat służby może powodować pewne odchyły, ale trzymaj się.

Prowokuje was...do działania!!!! Macie "sprawę" do załatwienia ...tu na forum?!!! Nic nie zdziałacie...ja? Mały problem...weźcie się ogarnijcie...i ...15 pokażcie "moc" ...jak na forum
..przeciwko mnie 😆

Będąc osobą nauczoną przez rodziców, że z idiotą się nie dyskutuje, ponieważ inni ludzie, mogą się pogubić, kto jest kim w tej dyskusji - mówię:
Pogubilam się tu na forum. Bez urazy, raczej do przemyślenia.

Back
Do góry