Emerytury !!!

Do mf1975. Nie mam zamiaru Cię obrażać i nie chcę abyś obrażał ludzi dla mnie BARDZO WAŻNYCH Nie wiem dlaczego piszesz ? Mówiłeś, jako mf1974, że interesuje Cię jedynie jak sprawa z KAS się zakończy.
Może masz jakiś interesujący pomysł w tej sprawie, który Nas pozytywnie zaskoczy. Skoro wypowiadasz się już na tym forum zadziałaj w dobrym celu, chętnie posłucham.

Jak łatwo wami manipulować...za łatwo...cóż jakie charaktery taka walka... eh ...słabość tkwi w ludziach...a słabości trzeba a nawet należy przezwyciężyć...jesteście słabi...stoicie w miejscu...tupiecie nóżkami (Jak moja ukochana córka mając 5 lat?) ...coś więcej dodać?

Jedna osoba (ja) od kilku dni ...pokazuję wasze słabości...żałosne...jedna osoba frapuje tyle osób...😆 socjologia ...itp ...plus doświadczenie...a celnicy "na kolanach" ...

Panie Slawku
..do Pana...czekam ...na pozew... z niecierpliwością...a wtedy poznamy się osobiście...i ....i ... popłynie Pan ...w sina dal ...

Heh
...oj celnicy żałosne wasze wpisy...jak wy samo.. .cóż takie środowisko...jacy "członkowie" nie mylić z częścią ciała 😆

Heh
...oj celnicy żałosne wasze wpisy...jak wy samo.. .cóż takie środowisko...jacy "członkowie" nie mylić z częścią ciała
Skoro jesteśmy żałośni a ty w kółko piszesz o tym samym , dosłownie w kółko to daj już sobie na luz gościu , bo się zapętliłeś >poszukaj forum z ludźmi z Twojego "poziomu" bo na tym już nic nie wniesiesz , wypaliłeś się.

Prowokuje was...do działania!!!! Macie "sprawę" do załatwienia ...tu na forum?!!! Nic nie zdziałacie...ja? Mały problem...weźcie się ogarnijcie...i ...15 pokażcie "moc" ...jak na forum
..przeciwko mnie 😆

Będąc osobą nauczoną przez rodziców, że z idiotą się nie dyskutuje, ponieważ inni ludzie, mogą się pogubić, kto jest kim w tej dyskusji - mówię:
Pogubilam się tu na forum. Bez urazy, raczej do przemyślenia.

Back
Do góry