Emerytury !!!

związkowy agitowali na prawo i lewo aby glosować na PIS, bo będzie dobra zmiana, to teraz mają co chcieli a przy okazji załatwili i nas. Jak trzeba być naiwnym żeby uwierzyć tym ....... ale jak to mówią naiwność ludzka nie zna granic.

Wiem doskonale jak korci ale tylko to skutkuje:

nie_karmic_troli.gif

Witam... Krótko: już nawet nie denerwują mnie Ci trollujący idioci... wręcz zaczyna mnie to... bawić hehehe Im bardziej aktywni... tym bardziej słuszna Nasza droga... pzdr funkcjonariuszy :cool: Warszawa...blisko. Być tam z Wami... zaszczyt :cool:

I pamiętajmy: odpad społeczny to zawsze... odpad społeczny. Więcej na temat "gospodarki odpadami" się już nie wypowiadam... hehehe pzdr:cool:

"odpad społeczny" ?...heh...przyro mi ...naprawdę...że używasz takiego "języka" ...język polski jest bogaty...natomiast ludzie ubodzy w zasób słów...no cóż...jest kluczowy ...dla Ciebie ograniczony...wiem boli to...i skutkuje poziomem rozmowy/pisania... eh ...

"odpad społeczny" ?...heh...przyro mi ...naprawdę...że używasz takiego "języka" ...język polski jest bogaty...natomiast ludzie ubodzy w zasób słów...no cóż...jest kluczowy ...dla Ciebie ograniczony...wiem boli to...i skutkuje poziomem rozmowy/pisania... eh ...
ciekawa sprawa. rozumiem, ze nikt nie szanuje trola...ale zeby on sam siebie nie szanowal? Wywalili go a on wraca...zero szacunku dla samego siebie

I pamiętajmy: odpad społeczny to zawsze... odpad społeczny. Więcej na temat "gospodarki odpadami" się już nie wypowiadam... hehehe pzdr:cool:

Daj mu już spokój, niech sobie pisze, być może to sposób na odreagowanie faktu, że pracuje w instytucji, która jest źródłem wszelkiego zła w Polsce. To ta instytucja powinna zostać, w pierwszej kolejności, zlikwidowana. Ja bym nie mógł tak żyć, ze świadomością, iż jestem częścią tak złej organizacji, i pośrednio odpowiadam za to co ona uczyniła zwykłym ludziom. Dlatego pełen szacun dla ludzi z mf, macie serca z kamienia i mocne kręgosłupy amoralne.

starszych artykułów nie znalazłeś ? może poszukaj w roku 2000 albo 1990? Co za frustrat!
Wiem wiem nie karmić troli ale musiałam, żeby niektórzy nie zostali wprowadzeni w błąd, że to coś aktualnego wypuszczone specjalnie przed pikietą.

nie nie ma racje, przecież u niego, w sercu zła, nikt nie bierze i nie pisze ustaw na zamówienie xD

To wiadomo kto wrócił na forum ta sama gnida co w czerwcu miała podjarkę kiedy stały kolejki na granicy z obwodem kaliningradzkim. Gdybym miał dostęp do panelu admina na forum ...ech.

Nabazgrane w afekcie......

He he "gnida"?...KAS ...wyeliminuje...jak to okresliles...

Jeżeli ma wejść KAS to przygotujmy się na konsekwencje. Brak kasy, a potem liczne cięcia. W pierwszej kolejności do roboty ci co poszli na wcześniejszą emeryturę, pełna weryfikacja. Nie ma kasy nie ma litości, ktoś musi za wszystko zapłacić, dlatego moja propozycja: ci co przeszli na wcześniejszą emeryturę do pracy, takiej prawdziwej, a nie "zciemnianie" na wiecznych zwolnieniach (wówczas płatnych jeszcze 100%). Byli mundurowi do jednego wora ze zwykłymi emerytami, wówczas starczy dla wszystkich.

He he "gnida"?...KAS ...wyeliminuje...jak to okresliles...

Ujadaj, ujadaj piesku, tyle Ci pozostało w tym Twoim zas..anym życiu.

p.s. co wyrzucili z pracy? Nie martw się, idzie zima i do odśnieżania chodników będą nabory.
Także zapisz się synku na jakąś siłownię, żeby krzepy nabrać zamiast jazgotać na NIE SWOIM forum.

Ostatnia edycja:
Back
Do góry