Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moim zdaniem funkcjonariuszem sluzby celno-skarbowej.Czy ktoś wie, gdyby ten nieszczęsny KAS wszedł 01.01.2017r. to kim będziemy od 01.01.2017 do 30.06.2017
Funkcjonariuszem celnym? Chyba nie skoro nie będzie Służby Celnej.
Funkcjonariuszem celno-skarbowym, pracownikiem? Pytam pod kątem ewentualnych emerytur i spraw sądowych.
Świadczenia dla funkcjonariuszy, sędziów i prokuratorów miałyby zostać włączone do powszechnego systemu, inne miałyby być też warunki nabycia prawa do emerytury. W rekomendacjach zaproponowano przyznanie prawa do emerytury po okresie 25 lat służby, ale świadczenie wypłacane byłoby dopiero po osiągnięciu wieku emerytalnego przewidzianego w powszechnym systemie, a w przypadku funkcjonariuszy - pracowników biurowych wcześniejsza emerytura nie obowiązywałaby.
Widzę ,że emki odebrały wam "zdrowy rozsądek" wszyscy siedzicie i liczycie...byłem ostatnio w jednej jednostce SC ...rozmowy o?!!!! Tak emkach mosiamusiałem "chrzaknac" aby Pan i Pani mnie obsłużyli tak byli zajęci liczeniem lat pracy...heh... emki? ...nie dostaniecie...
Gościu po co piszesz?
Siwy pomógł obalić PO?!!!! Doprawdy...ciekawa teza...lecz ..."kolego" pamiętaj o jednym!!! ZZ działające poza zakładem pracy ...są wiarygodne...działają na rzecz członków...a tak będąc pracownikami "firmy" stają się zakładnikami...tak!!!...przychodzi czas kiedy dla dobra "członków" układają się z "chlebodawcą"...cóż...jak myślicie...brak zdecydowania w działaniu ZZ...to już kapitulacja?
Piszesz o Zrzeszeniu. To prawda. Gratulujemy im awansów i apanaży. Przewodniczący ZZ z Krakowa wchodzącego w skład Zrzeszenia został zca Naczelnika a Przewodnicząca Zrzeszenia przeniesiona została z postępowania do dochodzeniówki. To tylko suche fakty, żadnych wniosków ale mówią mi ludzie, że negują naszą pikietę tak jak krytykowali do końca projekt obywatelski i to jest zastanawiające
Piszesz o Zrzeszeniu. To prawda. Gratulujemy im awansów i apanaży. Przewodniczący ZZ z Krakowa wchodzącego w skład Zrzeszenia został zca Naczelnika a Przewodnicząca Zrzeszenia przeniesiona została z postępowania do dochodzeniówki. To tylko suche fakty, żadnych wniosków ale mówią mi ludzie, że negują naszą pikietę tak jak krytykowali do końca projekt obywatelski i to jest zastanawiające
Widzę ,że emki odebrały wam "zdrowy rozsądek" wszyscy siedzicie i liczycie...byłem ostatnio w jednej jednostce SC ...rozmowy o?!!!! Tak emkach mosiamusiałem "chrzaknac" aby Pan i Pani mnie obsłużyli tak byli zajęci liczeniem lat pracy...heh... emki? ...nie dostaniecie...
.
http://biznes.onet.pl/emerytury/wiadomosci/ofe-wyniki-przegladu-emerytalnego-zus-ike/bsbg6m
wyniki przeglądu emerytalnego... wszystkim funkcjonariuszom "biurowym" nie dadzą emek mundurowych a "liniowym" przydzielą taką po 25 latach służby, ale będą mogli ją pobierać po osiągnięciu wieku emerytalnego...
Nadal wierzycie, że dadzą nam emki mundurowe dla wszystkich i po 15 latach??? Znowu będziemy królikiem doświadczalnym, tym razem w emkach...
Walczycie o coś...czego nie macie...i nie będziecie...ale cóż marzycieli nie brakuje...jak widać...
Walczycie...przegracie...życie...żal...lecz cóż...nauka kosztuje...