Emerytury !!!

Założenia , założeniami ... Ja słyszałem , że rozważana jest również wersja ekonomiczna... tzn. na funkcjonariuszy dobierze się najbardziej lojalnych ludzi z IS ... UKS/IC do likwidacji, gdyż to cyt. "przechowalnia dla byłych komuchów"
Ja tam komuchem nie jestem!
Niewątpliwie kadra będzie chciała dla własnych interesów NAS zatopić, ale "tonący chwyta się nawet brzytwy" ! Będzie jeszcze rzeź !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

Łodek - nie wiem kto i co wam "mówi". Czytałem i słyszałem wypowiedź ludzi z mf , w tym banasia , że w nowo powstałej formacji jest miejsce dla obecnych funkcjonariuszy w liczbie 1000 no może 1500. Stąd takie a nie inne założenia w baszych rozmowach.

Weź pod uwagę jeszcze dezinformację której uczyli naszą kadrę (waszą pewnie też) na szkoleniach mf. Przeciez te materiały wyciekły i wszyscy dostawaliśmy to w mailach. Na etapie zmian które nas czekają NAPEWNO kadra nie jest miarodajnym i wiarygodnym źródłem informacji. Szybciej Sławek Siwy oraz wszelkie DOKUMENTY. A nie żadne pogadanki z nacialstwem! Im zależy na tym by w spokoju przeprowadzić nas (celników) na rzeź. Do chwili kiedy już nic nam nie pomoże. Nam ani naszej formacji.

Wysłane z mojego LG-H500 przy użyciu Tapatalka

Ciekawe to co piszesz. Bo nam mówią odwrotnie, że w KAS większość to celnicy, a ludzie z UKS raczej do urzędów skarbowych.

Łodek a ty jakim prawem tu się wypowiadasz. Było chyba jasno powiedziane dla ciebie i dla innych skarbowców-ukaesowców WYPAD. Nie mamy ochoty rozmawiać z ludzmi liżącymi tyłki tej bandzie z minfin. Co zrobiliście żeby ten syf sras zablokować? Siedzicie jak te cioty i czekacie, dużo potraficie tylko gadać i tylko w gębie jesteście mocni. Zdajecie sobie sprawę z głupoty srasu i nic nie robicie. Jak chcecie z nami gadać to ruszcie tyłki i stańcie do walki przeciwko sras.

Tak jak pisze mario97 - albo skarbowcy ruszycie dupska i zaczniecie walkę albo będziecie czekać jak do tej pory jak te hieny co czekają przy lwach. Tylko tym razem możecie się nie używić. Służę z byłymi uksowcami to wiem co piszę. Większość z tych których znam robi dokładnie to co skarbowcy - czyli nic.

Uważajcie bo tym razem nawet wasze układy i układziki mogą wam dupska nie uratować.

Wysłane z mojego LG-H500 przy użyciu Tapatalka

Ciekawe to co piszesz. Bo nam mówią odwrotnie, że w KAS większość to celnicy, a ludzie z UKS raczej do urzędów skarbowych.

Łodek ja ci się dziwię - piszesz na tym forum z uporem maniaka. Średnio raz na kilka komentarzy jakiś celnik cię opluwa (przy okazji innych skarbowców też), piszą ci wprost, żebyś się tu nie wypowiadał, a ty dalej swoje. Nie wiem co cię tak ciągnie na to forum? Żadnego celnika do swoich poglądów nie przekonasz. Po co ci to?

Łodek a ty jakim prawem tu się wypowiadasz. Było chyba jasno powiedziane dla ciebie i dla innych skarbowców-ukaesowców WYPAD. Nie mamy ochoty rozmawiać z ludzmi liżącymi tyłki tej bandzie z minfin. Co zrobiliście żeby ten syf sras zablokować? Siedzicie jak te cioty i czekacie, dużo potraficie tylko gadać i tylko w gębie jesteście mocni. Zdajecie sobie sprawę z głupoty srasu i nic nie robicie. Jak chcecie z nami gadać to ruszcie tyłki i stańcie do walki przeciwko sras.

Zarówno na tym forum jakmi na innych może się wypowiadać każdy. Jeżeli nie to niech administrator mnie i innych zbanuje. A póki co to odpowiem Ci Mario twoim jezykiem-wali mnie czy masz ochotę czytać moje posty. Jak nie chcesz to galy w druga stronę i przestań być upierdliwy jak wrzod na dupie. Forum służy do wymiany informacji, wiec jak ktoś pisze a masz inne wiadomości to pytass o co biega. U nas mówią ze do kas tylko wywiad i realizacja czyli około 700-800 osób. To pytam skąd reszta?

Łodek ja ci się dziwię - piszesz na tym forum z uporem maniaka. Średnio raz na kilka komentarzy jakiś celnik cię opluwa (przy okazji innych skarbowców też), piszą ci wprost, żebyś się tu nie wypowiadał, a ty dalej swoje. Nie wiem co cię tak ciągnie na to forum? Żadnego celnika do swoich poglądów nie przekonasz. Po co ci to?

To szkoda. Bo jak pisałem dużo wcześniej moje poglądy to zostawić nas wszystkich w spokoju, zmienić przepisy i dać spokojnie pracować. Aż tak bardzo się różnimy? Masz rację - średnio raz na jakiś czas trafi się jakiś burak.

Jak na razie łodek to ty jesteś upierdliwy i wrzód na dupie, sam jesteś burak nie potrafisz zrozumieć, że nie chcemy mieć z wami nic do czynienia. To forum dotyczy spraw związanych ze Służbą Celną, a co ty masz do Służby Celnej? I dalej z uporem maniaka piszesz o jakiś 700 - 800 osób które nas w ogóle nie interesują. Na prawdę nie interesują nas twoje poglądy opinie, weź i produkuj sie na waszym forum, co ty chłopie do nas masz? Piszesz, że jesteś przeciwny sras to dla czego nic nie robisz ty i twoi kumple żeby to gówno nie weszło. Czy byłeś na L-4 zeby protestować przeciwko sras a może brałeś urlop na żądanie, a moze oddałeś krew, a moze byłeś w Wa-wie na pikiecie przeciwko sras. No co Zrobiłeś ty i inni pracownicy urzędów skarbowych czy ukaesowcy? Siedzicie tylko jak te cioty. Gardzę wami. Wszystko w temacie.

Jak na razie łodek to ty jesteś upierdliwy i wrzód na dupie, sam jesteś burak nie potrafisz zrozumieć, że nie chcemy mieć z wami nic do czynienia. To forum dotyczy spraw związanych ze Służbą Celną, a co ty masz do Służby Celnej? I dalej z uporem maniaka piszesz o jakiś 700 - 800 osób które nas w ogóle nie interesują. Na prawdę nie interesują nas twoje poglądy opinie, weź i produkuj sie na waszym forum, co ty chłopie do nas masz? Piszesz, że jesteś przeciwny sras to dla czego nic nie robisz ty i twoi kumple żeby to gówno nie weszło. Czy byłeś na L-4 zeby protestować przeciwko sras a może brałeś urlop na żądanie, a moze oddałeś krew, a moze byłeś w Wa-wie na pikiecie przeciwko sras. No co Zrobiłeś ty i inni pracownicy urzędów skarbowych czy ukaesowcy? Siedzicie tylko jak te cioty. Gardzę wami. Wszystko w temacie.

Nie do końca. Jak dotyczy tylko służby celnej to przestań jątrzyc i opluwać innych. Co jakiś czas dopier...lasz się do US czy uks. Nie każdy musi mieć takie samo zdanie jak ty.Na naszym forum piszą też celnicy i mam nadzieje że nie są tam traktowani jak przez niektórych tutaj.

To szkoda. Bo jak pisałem dużo wcześniej moje poglądy to zostawić nas wszystkich w spokoju, zmienić przepisy i dać spokojnie pracować. Aż tak bardzo się różnimy? Masz rację - średnio raz na jakiś czas trafi się jakiś burak.

Oj bardzo się różnimy, ty i tobie podobni waszą bierna postawą dajecie milczące przyzwolenie na sras. My zrobiliśmy już bardzo wiele. To dzięki naszym działaniom sras nie wszedł w czerwcu. Nadal działamy. Także nie próbuj się do nas nawet porównywać, bo to duży nietakt, mówiąc delikatnie. Jest was 45 tysięcy, 3 razy tyle co nas, nawet nie zdajecie sobie sprawy z waszej siły. Jeżeli sras wejdzie, to przez waszą bierność. Dlatego ja też wami gardzę...

Oj bardzo się różnimy, ty i tobie podobni waszą bierna postawą dajecie milczące przyzwolenie na sras. My zrobiliśmy już bardzo wiele. To dzięki naszym działaniom sras nie wszedł w czerwcu. Nadal działamy. Także nie próbuj się do nas nawet porównywać, bo to duży nietakt, mówiąc delikatnie. Jest was 45 tysięcy, 3 razy tyle co nas, nawet nie zdajecie sobie sprawy z waszej siły. Jeżeli sras wejdzie, to przez waszą bierność. Dlatego ja też wami gardzę...

W tamtym roku były przyjęcia ale żeby aż 40.000 osób przyjęli?. Troszku nie wiesz o kim piszesz. Wasz protest wkurw..ał ludzi i to była ta wasza siła. Ciekawe czy by o tym wspomnieli gdziekolwiek gdybyście tak w proteście mniej dokładnie sprawdżali. My nie mamy takiej możliwości aby komuś życie utrudnić, a tylko wtedy robi się głośno. Pogarda to siostra nienawiści, a od nienawiści niedaleko do..........Tak się trochę zastanówcie nad słowami.

Ostatnia edycja:
W tamtym roku były przyjęcia ale żeby aż 40.000 osób przyjęli?. Troszku nie wiesz o kim piszesz. Wasz protest wkurw..ał ludzi i to była ta wasza siła. Ciekawe czy by o tym wspomnieli gdziekolwiek gdybyście tak w proteście mniej dokładnie sprawdżali. My nie mamy takiej możliwości aby komuś życie utrudnić, a tylko wtedy robi się głośno. Pogarda to siostra nienawiści, a od nienawiści niedaleko do..........Tak się trochę zastanówcie nad słowami.

ja tam nie wiem skąd jesteś czyś uksem, sruksem czy kimś innym. Dla mnie to jeden wój. Mogłeś iść na zwolnienie, nawet na to was nie stać. Odpowiedz merytorycznie co zrobiłeś by powstrzymać sras, konkrety proszę? Nie będzie konkretów bo jesteście mbw. Także zastosuj się do naszej prośby i nie pisz na naszym forum. Nie chcecie pomóc to nie przeszkadzajcie. Możesz przekazać naszą opinię o was swoim koleżkom ze sruksu czy tam uksu. Najłatwiej walczyć cudzymi rączkami.

ja tam nie wiem skąd jesteś czyś uksem, sruksem czy kimś innym. Dla mnie to jeden wój. Mogłeś iść na zwolnienie, nawet na to was nie stać. Odpowiedz merytorycznie co zrobiłeś by powstrzymać sras, konkrety proszę? Nie będzie konkretów bo jesteście mbw. Także zastosuj się do naszej prośby i nie pisz na naszym forum. Nie chcecie pomóc to nie przeszkadzajcie. Możesz przekazać naszą opinię o was swoim koleżkom ze sruksu czy tam uksu. Najłatwiej walczyć cudzymi rączkami.

Jak to dobrze że oprócz ciebie i tobie podobnym są jeszcze na tym forum normalni ludzie. Obrażać innych każdy potrafi. Lecz dalej swoje kompleksy.

smrodek robisz panie łodek. kasowski smrodek. zabieraj dupę w troki z tą całą kasowską propagandą.

[video=youtube;6WpL0MQ1T1Q]https://www.youtube.com/watch?v=6WpL0MQ1T1Q[/video]

Zarówno na tym forum jakmi na innych może się wypowiadać każdy. Jeżeli nie to niech administrator mnie i innych zbanuje. A póki co to odpowiem Ci Mario twoim jezykiem-wali mnie czy masz ochotę czytać moje posty. Jak nie chcesz to galy w druga stronę i przestań być upierdliwy jak wrzod na dupie. Forum służy do wymiany informacji, wiec jak ktoś pisze a masz inne wiadomości to pytass o co biega. U nas mówią ze do kas tylko wywiad i realizacja czyli około 700-800 osób. To pytam skąd reszta?

Jak to dobrze że oprócz ciebie i tobie podobnym są jeszcze na tym forum normalni ludzie. Obrażać innych każdy potrafi. Lecz dalej swoje kompleksy.

No nie wiem w czym waszą wysokość uraziłem. Że nie wiem co to uks czy us ? Nie muszę wiedzieć i nie chcę. Że mam pogardę dla miernych, wiernych, biernych ? Tak, bo przez takich jak ty stracę robotę i nie utrzymam rodziny. Odpowiedz twoja jak zwykle bez konkretów. A jak ktoś prawdę wygarnie to od razu nienormalny :) Ja jestem funkcjonariuszem i mam inną mentalność, kryguj się u siebie z paniami ze skarbówki czy tam uksu. Tym razem zgadzam się z tele, chociaż pamiętam mu pisowską propagandę, niemniej jednak przepraszam tele, że na ciebie naskoczyłem, każdy ma prawo do błędu. Tak to panie łodek wygląda pan nas próbujesz z kasem oswajać, pod płaszczykiem wymiany informacji. Ale marna twoja robota bo my się nie poddamy.

Ostatnia edycja:
aaaaaaaaaa Zwracam się z prośbą o usuniecie tego posta przypadkiem pstryknąłem zapisz zamiast edytuj xD

Ostatnia edycja:
No nie wiem w czym waszą wysokość uraziłem. Że nie wiem co to uks czy us ? Nie muszę wiedzieć i nie chcę. Że mam pogardę dla miernych, wiernych, biernych ? Tak, bo przez takich jak ty stracę robotę i nie utrzymam rodziny. Odpowiedz twoja jak zwykle bez konkretów. A jak ktoś prawdę wygarnie to od razu nienormalny :) Ja jestem funkcjonariuszem i mam inną mentalność, kryguj się u siebie z paniami ze skarbówki czy tam uksu.
Nawet nie wiesz, ale mnie zmotywowaleś. Wybiorę cały na żądanie, a potem może jeszcze ze dwa tygodnie l4. Jak pomyślę że mógłbym ( jakby wszedł kas) pracować z kimś takim jak ty to od razu biorę się do działania.

Nawet nie wiesz, ale mnie zmotywowaleś. Wybiorę cały na żądanie, a potem może jeszcze ze dwa tygodnie l4. Jak pomyślę że mógłbym ( jakby wszedł kas) pracować z kimś takim jak ty to od razu biorę się do działania.

tylko wrzuć skan wniosku i druczku l4 na nasze forum, bo o dziwo, gotowiśmy nie uwierzyć xD Nie ma szans, żebyśmy wspólnie pracowali, ja zostanę zwolniony najprawdopodobniej, moje obowiązki przejmuje SG, zreszta, wy tego nie rozumiecie, ale funki mają swój honor, nie przyjmę propozycji na babcie w kapciach za 2k brutto.

I ponawiam apel, nie odpisuj już, widać, że masz mnóstwo energii, wykorzystaj ją na walkę z sras, zamiast nas urabiać, możesz wykorzystać nasz harmonogram. Zapewne będziemy protestowali, oczekuję zaangażowania od tak zagorzałego przeciwnika sras jak ty. Nie potraficie się sami zorganizować? Przyłączcie się do naszego związku, jest już nas prawie 5 tysięcy, dodatkowe 5 tysięcy iksów gotowych na wszystko byłoby ogromnym wsparciem. UKSOWCU ZDEKLARUJ SIĘ!

Ostatnia edycja:
co wypisujecie ? Jeżeli gość pisze to niech pisze ale czy musicie
dyskutować z pewnymi ludźmi? Rozumiem gdy będzie to jakaś figura ale
w tym przypadku ? Pracujecie przecież z ludźmi i czy wszystkich
słuchacie? Dajcie luz .:)

Witam, co z listem otwartym w poczytnym dzienniku ?
Jeśli jeszcze brakuje pieniążków to pewnie nie tylko ja chętnie jeszcze coś dołożę.

Back
Do góry