Burack
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 82
Założenia , założeniami ... Ja słyszałem , że rozważana jest również wersja ekonomiczna... tzn. na funkcjonariuszy dobierze się najbardziej lojalnych ludzi z IS ... UKS/IC do likwidacji, gdyż to cyt. "przechowalnia dla byłych komuchów"
Ja tam komuchem nie jestem!
Niewątpliwie kadra będzie chciała dla własnych interesów NAS zatopić, ale "tonący chwyta się nawet brzytwy" ! Będzie jeszcze rzeź !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tam komuchem nie jestem!
Niewątpliwie kadra będzie chciała dla własnych interesów NAS zatopić, ale "tonący chwyta się nawet brzytwy" ! Będzie jeszcze rzeź !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Łodek - nie wiem kto i co wam "mówi". Czytałem i słyszałem wypowiedź ludzi z mf , w tym banasia , że w nowo powstałej formacji jest miejsce dla obecnych funkcjonariuszy w liczbie 1000 no może 1500. Stąd takie a nie inne założenia w baszych rozmowach.
Weź pod uwagę jeszcze dezinformację której uczyli naszą kadrę (waszą pewnie też) na szkoleniach mf. Przeciez te materiały wyciekły i wszyscy dostawaliśmy to w mailach. Na etapie zmian które nas czekają NAPEWNO kadra nie jest miarodajnym i wiarygodnym źródłem informacji. Szybciej Sławek Siwy oraz wszelkie DOKUMENTY. A nie żadne pogadanki z nacialstwem! Im zależy na tym by w spokoju przeprowadzić nas (celników) na rzeź. Do chwili kiedy już nic nam nie pomoże. Nam ani naszej formacji.
Wysłane z mojego LG-H500 przy użyciu Tapatalka