Emerytury !!!

a mnie mało osób lubi-jestem w korpusie eksperckim; ale nie jestem w pracy, i jeszcze jakiś czas mnie nie będzie ;) i nie czekam do czerwca, ani ja ani moi koledzy, i jutro będę miał nowych kolegów, na wolnym ;)

Brawo, wreszcie Razem. Wiatr zmian zaczyna się zmieniać w huragan, rośnie w siłę i mówią że niesie ze sobą jakąś epidemię. To może być ostatnia Nasza chwila, także Wy Kochani koledzy i koleżanki z portów i lotnisk o których tak rzadko wspominamy w tej chwili, mogą też być narażeni na te historyczne zjawisko. Pamiętajcie o tym, że też "tylko od święta nosicie te mundury" jak to ktoś niedawno ponoć powiedział.

mogą nawet zbierać dokumenty do pudełek na potem ... ale zefira nie przebrną.
pozdrawiam wszystkich na stanowiskach kasowych :)

CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !
przez zefira nie przebrną a informatycy im nie pomoga bo przy wartościowaniu potraktowano ich od prostych powtarzalnych czynnosci
tez powinni sie podleczyc potrzeba im MEDYKA i l4

No to żeś banaś pojechał po bandzie!!! Skoro uważasz Nas za bandę matołów, to sam jesteś nadmatołem!!

Swoją drogą, ciekawe czy opinia banasia o Służbie Celnej dotrze i zostanie zrozumiana przez szeroką kadrę kierowniczą w IC oraz UC? Czy Nasi bezpośredni przełożeni zrozumieją w końcu, że trzeba wspierać Nasze działania?
banaś też o nich myślał, mówiąc m. in. że mundur zakładamy tylko od święta.

Ostatnia edycja:
Jestem ciekaw jak po słowach Banasia czują się teraz: z-ca Chrobak, generałowie, dyrektorzy, naczelnicy i inni pułkownicy(trochę się rymło), no trudno. Czy ci w/w będą napierać jak się zrobi zadyma, czy jako oficerowie będą mieli chociaż odrobinę honoru żeby plunąć w twarz tym bucom i ignorantom. Może w takiej sytuacji będą wiedzieli do czego służy kordzik(i nie mam na myśli broni alejako symbol)

Szanowny >>rysio<<, przecież wiesz, że nie wszyscy z wymienionych posiadają kordziki, ale już wszyscy mają zestaw - sznury, z zamocowanym na końcu, stylizowanym gwoździem. Śmiem przypuszczać, iż oni w większości nawet nie wiedzą o przeznaczeniu niegdyś takiego zestawu, do honorowego przyznania się do winy ...

No to właśnie idę do służbyalbo jak ktoś woli na występy przebierańców, pokażmy dzisiaj SSC jak się bawi banda przebranych w mundury nierobów

Po tak skandalicznych słowach banasia powinniśmy w mf zrobić "jesień średniowiecza"!
A wydawało się, że nic gorszego niż kapica nie może Nas już spotkać. Ten to chociaż w mundury Nas ubrał i co nieco wyposażył.

wstaję z rana i na przejściach normalnie nic się nie zmieniło. Nie ma się co dziwić przecież forum nie czytają wszyscy f-sze może max 500. Oddolne działania powinny być koordynowane przez przedstawicieli ZZ w danych jednostkach organizacyjnych, nie czekajmy tylko na Sławka.

Ostatnia edycja:
Back
Do góry