Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dla mnie to świadczy tylko o jednym ten człowiek działa pod wpływem nienawiści, panicznie nienawidzi celników i Służby Celnej. Dla niego to nie ma znaczenia co jest napisane w art.1 ust.1 z ustawy o Służbie Celnej, jak na temat Słuzby Celnej wypowiadał się TK lub nawet min. Zieliński. On wie, że żadna z nas słuzba mundurowa, ale za to zrobi pełnoprawną służbę mundurową z ukaesowców którzy nigdy nie mieli mundurów i są cywilami. Nie umie tego inaczej wyjaśnić jak tylko nienawiścią do nas lub jakąś traumą związaną ze Służbą Celną. Ja też uważam że do naszych spraw do załatwienia trzeba jeszcze dołożyć żądanie o wywalenie pana banasia. JAK DŁUGO DAMY SIĘ JESZCZE TAK PONIŻAć to
No toś panie ssc(specjalnie z malych liter) strzelił sobie w kolana tym stwierdzeniem.To sie spytam czemu muszę zgłaszać prywatny telefon będąc na służbie - cywile tego nie robią, czemu nie mogę zatrudnić się dodatkowo - cywile mogą, czemu w wyjątkowych sytuacjach odwołują mi urlop -cywilom tego nie robią, czemu muszę ubierać Mundur skoro nie jestem wg miszcza sc funkcjonariuszem.To kim jestem?Baletnicą na występach.No rozwalił mnie gośc totalnie
SSC mówił dzisiaj że to nie prawda że Państwo nie znają projektu. Przecież były PRZECIEKI i niech państwo nie mówią że nie znają. W obecności skarbowcow obraził i zdyskredytowal funkcjonariuszy. I on to wie bo przecież widział że mundury nosimy raz do roku od święta. W wyniku wyrażonej dezaprobaty na te insynuacje okazał irytacje. Taki Szef.
Minister Banaś stwierdził, że żadna z nas służba mundurowa- mundury ubieramy tylko od święta. Ciekawe czy wie kiedy te święta wypadają. Od pilnowania granicy, bezpieczeństwa państwa i obywateli UE jest służba mundurowa - SG. Główny inspektor kontroli skarbowej zapewnił, że UKSy w całości przejdą do UCS, a docelowa liczebność funkcjonariuszy jest ustalona. Min Szałamacha obiecał, że projekt ustaw będzie można poczytać ze stron sejmu, gdy wpłynie do laski. Podwyżki są w trakcie konsultacji.
Jutro nie ma święta.To może więc przyjdziemy na służbę w bermudach i klapkach.
Myślę, że ZG Celnicy.Pl te wypowiedzi... przeanalizuje... To... odpoczywajmy i cieszmy się... zdrówkiem... A ja razem z... Wami... Do usłyszeniaa może za wypowiedz mb, którą publicznie znieważył nas wszystkich funkcjonariuszy należałoby pomyśleć o doniesieniu do prokuratury?
Dla mnie to świadczy tylko o jednym ten człowiek działa pod wpływem nienawiści, panicznie nienawidzi celników i Służby Celnej. Dla niego to nie ma znaczenia co jest napisane w art.1 ust.1 z ustawy o Służbie Celnej, jak na temat Słuzby Celnej wypowiadał się TK lub nawet min. Zieliński. On wie, że żadna z nas słuzba mundurowa, ale za to zrobi pełnoprawną służbę mundurową z ukaesowców którzy nigdy nie mieli mundurów i są cywilami. Nie umie tego inaczej wyjaśnić jak tylko nienawiścią do nas lub jakąś traumą związaną ze Służbą Celną. Ja też uważam że do naszych spraw do załatwienia trzeba jeszcze dołożyć żądanie o wywalenie pana banasia. JAK DŁUGO DAMY SIĘ JESZCZE TAK PONIŻAć to
No toś panie ssc(specjalnie z malych liter) strzelił sobie w kolana tym stwierdzeniem.To sie spytam czemu muszę zgłaszać prywatny telefon będąc na służbie - cywile tego nie robią, czemu nie mogę zatrudnić się dodatkowo - cywile mogą, czemu w wyjątkowych sytuacjach odwołują mi urlop -cywilom tego nie robią, czemu muszę ubierać Mundur skoro nie jestem wg miszcza sc funkcjonariuszem.To kim jestem?Baletnicą na występach.No rozwalił mnie gośc totalnie
MEDYKA ..... DUMA SŁUŻBY CELNEJ!!! Mam nadzieje, że jutro takich miejsc będzie .... dużo więcej Oddajmy Naszym Kolegą i Koleżanką WIELKI szacunek i weźmy z Nich przykład !!! W JEDNOŚCI SIŁA!