Emerytury !!!

my nie mamy szefa ....., to osoba pełniąca jeszcze jego obowiązki.
sprzeniewierzył się obowiązującej ustawie o SC.

CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !

Dla mnie to świadczy tylko o jednym ten człowiek działa pod wpływem nienawiści, panicznie nienawidzi celników i Służby Celnej. Dla niego to nie ma znaczenia co jest napisane w art.1 ust.1 z ustawy o Służbie Celnej, jak na temat Słuzby Celnej wypowiadał się TK lub nawet min. Zieliński. On wie, że żadna z nas słuzba mundurowa, ale za to zrobi pełnoprawną służbę mundurową z ukaesowców którzy nigdy nie mieli mundurów i są cywilami. Nie umie tego inaczej wyjaśnić jak tylko nienawiścią do nas lub jakąś traumą związaną ze Służbą Celną. Ja też uważam że do naszych spraw do załatwienia trzeba jeszcze dołożyć żądanie o wywalenie pana banasia. JAK DŁUGO DAMY SIĘ JESZCZE TAK PONIŻAć to

No toś panie ssc(specjalnie z malych liter) strzelił sobie w kolana tym stwierdzeniem.To sie spytam czemu muszę zgłaszać prywatny telefon będąc na służbie - cywile tego nie robią, czemu nie mogę zatrudnić się dodatkowo - cywile mogą, czemu w wyjątkowych sytuacjach odwołują mi urlop -cywilom tego nie robią, czemu muszę ubierać Mundur skoro nie jestem wg miszcza sc funkcjonariuszem.To kim jestem?Baletnicą na występach.No rozwalił mnie gośc totalnie

Po raz kolejny. Zostaliśmy. Sprzedani. Jeśli. Teraz sie nie. Zjednoczymy. To bedzie koniec. Już. Raz pogonilismy wilka. Nam zależy. Na Ojczyźnie. Ministrem. Sie bywa. Celnikiem sie jest.

Mam na koniec tylko jedno pytanie do banasia! Wiem , że nie odpowie, ale na pewno ... przeczyta :) panie banaś, skoro pan tak Nas nienawidzi, to po "h...." kolejny raz stajesz się Naszym "wodzem" :p Czyżby to tylko kwestia tych "30 srebrników" w postaci co miesięcznych 10.000 zł :confused: Jesteś zwykłym, marnego wzrostu Judaszem, który na Nas pluje i jako SŁUŻBĘ CELNĄ .... ZDRADZIŁ :p A My jesteśmy .... pamiętliwi!

a może za wypowiedz mb, którą publicznie znieważył nas wszystkich funkcjonariuszy należałoby pomyśleć o doniesieniu do prokuratury?

Mnie nie ma juz od kilku dni i nie będzie co najmniej do 8 czerwca. Ludzie.....Funkcjonariusze chyba juz wiecie co robić?

SSC mówił dzisiaj że to nie prawda że Państwo nie znają projektu. Przecież były PRZECIEKI i niech państwo nie mówią że nie znają. W obecności skarbowcow obraził i zdyskredytowal funkcjonariuszy. I on to wie bo przecież widział że mundury nosimy raz do roku od święta. W wyniku wyrażonej dezaprobaty na te insynuacje okazał irytacje. Taki Szef.

Minister Banaś stwierdził, że żadna z nas służba mundurowa- mundury ubieramy tylko od święta. Ciekawe czy wie kiedy te święta wypadają. Od pilnowania granicy, bezpieczeństwa państwa i obywateli UE jest służba mundurowa - SG. Główny inspektor kontroli skarbowej zapewnił, że UKSy w całości przejdą do UCS, a docelowa liczebność funkcjonariuszy jest ustalona. Min Szałamacha obiecał, że projekt ustaw będzie można poczytać ze stron sejmu, gdy wpłynie do laski. Podwyżki są w trakcie konsultacji.

Jutro nie ma święta.To może więc przyjdziemy na służbę w bermudach i klapkach.

Faktycznie chyba najwyższy czas w cywilkach zacząć do pracy przychodzić. Szczególnie granica - w klapkach i szortach w 30-stopniowym upale będzie znacznie przyjemniej niż w tych ciężkich buciorach Wojasa i skarpetach... :cool:

"Wszyscy znamy kogoś, kto nas wk*rwia samą mordą."

Ostatnia edycja:
MEDYKA ..... DUMA SŁUŻBY CELNEJ!!! Mam nadzieje, że jutro takich miejsc będzie .... dużo więcej ;) Oddajmy Naszym Kolegą i Koleżanką WIELKI szacunek i weźmy z Nich przykład !!! W JEDNOŚCI SIŁA!

a może za wypowiedz mb, którą publicznie znieważył nas wszystkich funkcjonariuszy należałoby pomyśleć o doniesieniu do prokuratury?
Myślę, że ZG Celnicy.Pl te wypowiedzi... przeanalizuje... ;) To... odpoczywajmy i cieszmy się... zdrówkiem... A ja razem z... Wami... Do usłyszenia :cool:

Skoro t(z)w szef publicznie głosi pogląd, że granicy pilnuje prawdziwa służba pt. SG to może zacznijmy wszyscy składać wnioski o przeniesienie do SG i Policji. OC granicznym "zmieni się tylko kolor munduru", a wewnętrzni będą mieli komendantów, zamiast komediantów. A co do t(z)w szefa to czy nie odnosicie koleżanki i koledzy wrażenia, że pozazdrościł kapicy i też chciałby nas tak oszukać, chyba uczeń marzy żeby dojść do poziomu mistrza.

biorąc pod uwagę lawinowy wzrost aktywności funkcjonariuszy, wróżę panie banaś, że jednak pan nie pogrzebiesz sc, nie pan będziesz ostatnim szefem sc, i pierwszym sc-s

a już się z gąską witałeś, drugi raz, po ośmiu latach czekania ;)

aaa - i jeszcze trzeba będzie w skruchę u prezesa uderzyć, pokajać się

zwykły, nieskomplikowany bufon. nie wymagający instrukcji obsługi. czy możemy go coś winić? pytanie oczywiście retoryczne. bo przecież .......... zawsze na wierz wypływa.

Dla mnie to świadczy tylko o jednym ten człowiek działa pod wpływem nienawiści, panicznie nienawidzi celników i Służby Celnej. Dla niego to nie ma znaczenia co jest napisane w art.1 ust.1 z ustawy o Służbie Celnej, jak na temat Słuzby Celnej wypowiadał się TK lub nawet min. Zieliński. On wie, że żadna z nas słuzba mundurowa, ale za to zrobi pełnoprawną służbę mundurową z ukaesowców którzy nigdy nie mieli mundurów i są cywilami. Nie umie tego inaczej wyjaśnić jak tylko nienawiścią do nas lub jakąś traumą związaną ze Służbą Celną. Ja też uważam że do naszych spraw do załatwienia trzeba jeszcze dołożyć żądanie o wywalenie pana banasia. JAK DŁUGO DAMY SIĘ JESZCZE TAK PONIŻAć to

No toś panie ssc(specjalnie z malych liter) strzelił sobie w kolana tym stwierdzeniem.To sie spytam czemu muszę zgłaszać prywatny telefon będąc na służbie - cywile tego nie robią, czemu nie mogę zatrudnić się dodatkowo - cywile mogą, czemu w wyjątkowych sytuacjach odwołują mi urlop -cywilom tego nie robią, czemu muszę ubierać Mundur skoro nie jestem wg miszcza sc funkcjonariuszem.To kim jestem?Baletnicą na występach.No rozwalił mnie gośc totalnie

MEDYKA ..... DUMA SŁUŻBY CELNEJ!!! Mam nadzieje, że jutro takich miejsc będzie .... dużo więcej ;) Oddajmy Naszym Kolegą i Koleżanką WIELKI szacunek i weźmy z Nich przykład !!! W JEDNOŚCI SIŁA!

Pięknie ujete
MEDYKA - DZIĘKUJEMY, ŻE ZAWSZE MOŻNA NA WAS LICZYĆ! !!!! Z TAKIMI LUDŹMI MOŻNA WALCZYĆ.
JESTEM PEWNY, ŻE TA AKCJA PRZEJDZIE DO HISTORII. Za dużo już w nas naroslo żalu...
IDZIEMY NA CAŁOŚĆ! !!! Nie będzie szef pluł nam w twarz😠
Szacun nalezy sie tez naszym Dyrektorom, Kierownikom, Naczelnikom, że zrozumieli co to znaczy W KUPIE SIŁA. Lepiej pozno niż wcale. Brawo WY

Jestem ciekaw jak po słowach Banasia czują się teraz: z-ca Chrobak, generałowie, dyrektorzy, naczelnicy i inni pułkownicy(trochę się rymło), no trudno. Czy ci w/w będą napierać jak się zrobi zadyma, czy jako oficerowie będą mieli chociaż odrobinę honoru żeby plunąć w twarz tym bucom i ignorantom. Może w takiej sytuacji będą wiedzieli do czego służy kordzik(i nie mam na myśli broni alejako symbol)

Back
Do góry