Emerytury !!!

szef nas chce postraszyć kompetencjami SG .....:o?
widać tonący brzytwy się chwyta, a trzeba realnie myśleć, a nie kozakować.
kolejny "wizjoner cła" zdradził reprezentowane w imieniu RP środowisko.
ciszej nad tą trumną, może w rządzie jeszcze ktoś nie postradał rozumu !

CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !

czasami mam wrażenie że spędzam na tym forum więcej czasu niż sam przewodniczący i to w kluczowych momentach no ale..........

Działania prowadzone w nocy są skuteczniejsze niż za dnia bo osoby decyzyjne śpią... podczas gdy podlegli f-sze skrupulatnie wykonują obowiązki służbowe w celu zwiększenia ochrony i wpływu budżetowych oczywiście :)

we wszystkich formacjach mundurowych Szefem/Komendantem Głownym jest osoba wywodzącą się ze środowiska, z karierą od najniższego szczebla która chociaż minimalnie ma pojęcie o co chodzi. KONIEC GNOJENIA F-SZY!!!!!!

jak już wspomniałem wziąłem wolne na 8-9. Ale co przez ten tydzień??!!!!

Drodzy Koleżanki i Koledzy, MUSIMY TERAZ BYĆ RAZEM, może to już ostatni raz, ale to właśnie ten ..... NAJWAŻNIEJSZY :) Nie pozwolę, aby ktokolwiek w taki czy inny sposób pluł na mój MUNDUR! Jestem funkcjonariuszem SŁUŻBY MUNDUROWEJ i zawsze z godnością nosiłem mój mundur i ..... nikt mi tego nie odbierze!!! W JEDNOŚCI SIŁA!!!!

aniołku, przestań chrz.... :D
masz szansę się wykazać dla budżetu.

CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !

mb ma urojenia skoro twierdzi że nie jesteśmy mundurowymi,należy go wyleczyć z tego obłędu.Bądzmy Razem to ostatnia szansa dla Nas i dla naszych rodzin.

"...jak już wspomniałem wziąłem wolne na 8-9. Ale co przez ten tydzień??!!!!
Rozumiem, że "robimy sobie Dzień Dziecka"... cokolwiek to oznacza...;) Do 8-go wydaje mi się trochę... za długo... Chyba nie ma już złudzeń? No i mamy na potwierdzenie... pierwszą stronę... FORUM. Hmmm... długo czekałem na Dzień Dziecka... już wystarczy mi czekania... Będę miał teraz trochę ..."czasu dla siebie"... Bez zrywania się na służbę... Doobranooc :cool:

powiem ci że od początku tego roku byłem zrezygnowany i brakowało motywacji ale teraz DLA dobra ojczyzny kontrole będą skrupulatne w celu maksymalnego wsparcia budżetu i braku przyszłych zarzutów o czym wspominał Sławek

PS. Czekamy na bunt KOMPANII HONOROWEJ!!! Zrównano was z listonoszami (oczywiście nie ujmując temu zawodowi)

Widać, że pseudo ssc myśli, że Służba Celna i Straż Graniczna to, to samo ;) Oj jak bardzo się .... zdziwi :D Kompetencje, wymogi, uprawnienia, obostrzenia związane ze Służbą może i tożsame, ale są jeszcze systemy, procedury i inne tylko i wyłącznie Nasze .... tajniki Służby :p

to tylko taki tam ... kuklinowski :mad:.

CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !

Mądrej głowie dość po słowie... Widać obecny SSC wymaga dużo bardziej wyraźnych doznań... No to zapraszamy...

ciągle tylko Banaś Banaś i Banaś. Myślałem że w tym kraju decyzyjni są Kaczyński i Szydło. Fakt, kontrole będą wykonywane skrupulatnie ale ktoś je musi wykonywać... natomiast rozstrój psychiczny i zdrowotny f-szy przez działalność kierownictwa MF powoduje konieczność podreperowania zdrowia

mogą nawet zbierać dokumenty do pudełek na potem ... ale zefira nie przebrną.
pozdrawiam wszystkich na stanowiskach kasowych :)

CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !

Jeszcze na dobranoc... Pamiętajmy o "Dniu Dziecka"... To jest dla Nas wszystkich... ważny dzień... :cool:

Przeliczmy dni na lata!

Do dziś wszyscy pełniliśmy służbę co dnia na codzienny byt naszych rodzin. Kolejne dni stanowią o bycie naszych rodzin przez kolejne lata! Nie modlę się (nie chcę, nie umiem, nie muszę), ale oby starczyło nam sił do rzetelnej pracy, choćby i o głodzie, choćby i przez 40 dni (bo twardych głów nie rozmiękczymy z dnia na dzień - w dzień najwyżej dadzą nam odroczkę na rok), żeby nasze żony, mężowie i dzieci przez kolejne np. 40 lat mogły dumnie i godnie żyć. Kto nie rozumie bądź nie widzi konieczności pozostawienia jednolitej i skutecznej formacji, która zadba, jeśli nie o Ciebie, to o Twoją rodzinę - niech przynajmniej NIC ;) nie robi. A kto zwyczajnie nic nie zrobi - niech przed 70.tką, na zasłużonej emeryturze ustawi się w kolejkę po zupkę. Albo z chmurek popatrzy, jak w tej kolejce stoją jego dzieci... Ja takiego obrazka nie zniosę! Zapraszam do wspólnego "nieznoszenia".

Mamy Szefa,który ma nas za nic.Obraża nas,szkaluje,nie szanuje naszej pracy,publicznie ośmiesza.A my co na to?Siedzimy biernie i patrzymy się na siebie i czekamy!Na co?Czekamy na komendy od Sławka?Takich nie będzie.Sławek już wystarczająco dużo na dla nas zrobił.Teraz my pokażmy Sławkowi,że jego działania nie były bezcelowe i jesteśmy zespołem,który wiele może!

Back
Do góry