Prawie na emeryturze został dzisiaj mistrzem ciętej riposty... Gratuluję... Ubawiłem się do łez....Na Ciebie ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Prawie na emeryturze został dzisiaj mistrzem ciętej riposty... Gratuluję... Ubawiłem się do łez....Na Ciebie ;-)
Witam... Nasz cel jest powyżej... Ot i wszystko... Nooo to zaczynajmy dbać o... zdrowie pzdrNikt nie strajkuje. Dbamy jedynie o swoje zdrowie i bardzo sumienie wykonujemy swoje obowiązki. Wszystko dla dobra służby.
Rozumiem, że "robimy sobie Dzień Dziecka"... cokolwiek to oznacza... Do 8-go wydaje mi się trochę... za długo... Chyba nie ma już złudzeń? No i mamy na potwierdzenie... pierwszą stronę... FORUM. Hmmm... długo czekałem na Dzień Dziecka... już wystarczy mi czekania... Będę miał teraz trochę ..."czasu dla siebie"... Bez zrywania się na służbę... Doobranooc"...jak już wspomniałem wziąłem wolne na 8-9. Ale co przez ten tydzień??!!!!
Minister Banaś stwierdził, że żadna z nas służba mundurowa- mundury ubieramy tylko od święta.../QUOTE]
Banaś zrobił po prostu audyt: za poprzedniej ekipy zmarnowano miliony złotych na mundury dla formacji niemundurowej.
Dzisiaj Szałamacha stwierdził, ze jesteśmy dla podatników toksyczni.
szef nas chce postraszyć kompetencjami SG .....?
widać tonący brzytwy się chwyta, a trzeba realnie myśleć, a nie kozakować.
kolejny "wizjoner cła" zdradził reprezentowane w imieniu RP środowisko.
ciszej nad tą trumną, może w rządzie jeszcze ktoś nie postradał rozumu !
Widać, że pseudo ssc myśli, że Służba Celna i Straż Graniczna to, to samo Oj jak bardzo się .... zdziwi Kompetencje, wymogi, uprawnienia, obostrzenia związane ze Służbą może i tożsame, ale są jeszcze systemy, procedury i inne tylko i wyłącznie Nasze .... tajniki Służby
szef nas chce postraszyć kompetencjami SG .....?
widać tonący brzytwy się chwyta, a trzeba realnie myśleć, a nie kozakować.
kolejny "wizjoner cła" zdradził reprezentowane w imieniu RP środowisko.
ciszej nad tą trumną, może w rządzie jeszcze ktoś nie postradał rozumu !
CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !