Prawie na emeryturze został dzisiaj mistrzem ciętej riposty... Gratuluję... Ubawiłem się do łez....Na Ciebie ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Prawie na emeryturze został dzisiaj mistrzem ciętej riposty... Gratuluję... Ubawiłem się do łez....Na Ciebie ;-)
Witam... Nasz cel jest powyżej... Ot i wszystko... Nooo to zaczynajmy dbać o... zdrowie pzdrNikt nie strajkuje. Dbamy jedynie o swoje zdrowie i bardzo sumienie wykonujemy swoje obowiązki. Wszystko dla dobra służby.
Rozumiem, że "robimy sobie Dzień Dziecka"... cokolwiek to oznacza..."...jak już wspomniałem wziąłem wolne na 8-9. Ale co przez ten tydzień??!!!!
Minister Banaś stwierdził, że żadna z nas służba mundurowa- mundury ubieramy tylko od święta.../QUOTE]
Banaś zrobił po prostu audyt: za poprzedniej ekipy zmarnowano miliony złotych na mundury dla formacji niemundurowej.
Dzisiaj Szałamacha stwierdził, ze jesteśmy dla podatników toksyczni.
szef nas chce postraszyć kompetencjami SG .....?
widać tonący brzytwy się chwyta, a trzeba realnie myśleć, a nie kozakować.
kolejny "wizjoner cła" zdradził reprezentowane w imieniu RP środowisko.
ciszej nad tą trumną, może w rządzie jeszcze ktoś nie postradał rozumu !
Widać, że pseudo ssc myśli, że Służba Celna i Straż Graniczna to, to samoOj jak bardzo się .... zdziwi
Kompetencje, wymogi, uprawnienia, obostrzenia związane ze Służbą może i tożsame, ale są jeszcze systemy, procedury i inne tylko i wyłącznie Nasze .... tajniki Służby
![]()
szef nas chce postraszyć kompetencjami SG .....?
widać tonący brzytwy się chwyta, a trzeba realnie myśleć, a nie kozakować.
kolejny "wizjoner cła" zdradził reprezentowane w imieniu RP środowisko.
ciszej nad tą trumną, może w rządzie jeszcze ktoś nie postradał rozumu !
CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !