Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zgadzam sie całkowicie z digital41 .Na litość Boską dajcie już spokój z tymi pismami do wszystkich bo zaraz będziecie pisać nawet do babci klozetowej na dworcu w Warszawie. Od 1999 roku było już dobre kilka setek pism, a do tego dziesiątki spotkań związkowych - rezultat wymierny to wydane dość spore pieniądze, (delegacje, zakwaterowanie, przejazdy, inne) które spokojnie można było wydać na imprezy integracynjne, kuligi, paczki dla naszych dzieci-było by przynajmniej wesoło, a co do samych emerytur to załatwienie sprawy po 12-latach oceniam w skali od 0 do 10 na 0. Sami wyciągacie wnioski Panowie i Panie Przewodniczący od pisania. Mnie także zależy na emeryturach mundurowych ale słabo mi się robi kiedy słyszę o kolejnych pismach, prośbach i innych.od stycznia 2008 cztery lata i co i gówno,na te pisma wątpliwe aby ktoś odpisał,co ja mówie od ok 1999 dwanaście lat? nikt nie chce gadac nawet na ten temat,