Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też wysłałem pismo. Teraz jest moment (raczej ostatni), w którym musimy zawalczyć wszystkimi dostępnymi możliwościami w sposób skoordynowany i nomen omen celny.
Słówko do digitala: po kiego siejesz tu jakiś defetyzm???? Ta twoja propozycja z PPE. Jaja sobie robisz??? Jak ktoś chce mieć ( i jeżeli go stać) dodatkową emeryturę to się zapisuje do III filaru i basta. Tu chodzi o zupełnie co innego.
dz
Gorąco pozdrawiam wszystkich coli i życzę nam wszystkim zaangażowania i wytrwałości.
ty byłeś członkiem zarządu celników i zdezerterowałeś, a teraz stroisz się w piórka moderatora związków.
kto nie czyta z uwaga twoich wpisów, da się manipulować.
jak śmiesz postawić znak równości pomiędzy dwie odrębne życiowe postawy i niech mi będzie wolno nie tłumaczyć meritum.
to forum jest głosem środowiska ZZ Celnicy PL.
jest otwarte ale to nie znaczy, że ma służyć do rozprawienia się z odrębnością.
tak, tak kolego Jabol, nawet jeśli sam niewiele rozumiesz.
czego dałeś dowód niejednokrotnie.
Celnicy i celniczki nie dajcie się zmanipulować.
ZADEKLARUJCIE SIĘ.
To jest rozwiązanie problemu środowiska Służby Celnej.
Czy Sławek ułoży się nawet z diabłem dla nas wszystkich ?
Być może. Pytanie jednak, po co w nieskończoność układać się z pozorantami.
Sprawę emerytur w Ustawie o SC już dzięki takim współpracownikom przegraliśmy !
Jabol pewnie pamięta swoje wpisy ?
no i co z tego, że będzie protest. Bez przewodnika, z którym można rozmawiać/!!negocjować!! Niczego nie osiągniecie. Rząd nie będzie rozmawiał z tłumem. A jak jest kilku negocjatorów mających różne cele / interesy do osiągnięcia stoicie na przegranej pozycji.
.