Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czyli dziś Pochodnia Opierdolu rozpoczęła swoją sztafetę... ciekawe kiedy będzie przekazywana w dół? Jutro? A może już dziś GRK będą gotowe do wyjazdu?
PAMIĘTAJCIE ! Jesteśmy JEDNĄ SŁUŻBĄ!
DZIŚ MY - JUTRO WY!
A to była awaria forum czy celowe zagrywki??
Jacek sa jeszcze inne pytania, o obecna sytuacje, nie mozesz udzielic odpowiedzi_?Problem był po stronie firmy zarządzającej serwerami. Można było wpisać tylko temat bez treści pod spodem. Gdy udało się przywrócić sprawność portalu pousuwałem dość sporo pustych postów, ale tylko pustych bądź takich w których nie było treści. Aha, wywalilem jeszcze kilka takich w których były jakieś pytania czy forum zaatakował haker bądź inny minister.
wg mojej wiedzy zle rozumiesz, z emkami maja byc tylko ci w UCS, pozostali nie beda nawet funkcjonariuszami,Czy ja dobrze rozumiem - wg planów mf w KAS mają być funkcjonariusze z emkami i funkcjonariusze bez emek? Ta sama służba, ten sam mundur, ta sama jednostka i dwa systemy emerytalne?
wg mojej wiedzy zle rozumiesz, z emkami maja byc tylko ci w UCS, pozostali nie beda nawet funkcjonariuszami,
masz racje i to jest jedyny pewnik w obecnej sytuacji(...) Mam wrażenie, że Szef Służby Celnej nie ma pojęcia czym się poszczególne komórki SC zajmują. (...)
Dziękuje Jacku (Ja oraz też pewnie kilku innych uczestników forum), za odpowiedź, bo sytuacja była co najmniej .... dziwna ;-) Uznam więc, że mój post był tym z kategorii .... "bez treści", chociaż nie ukrywam, że żałuje, bo troszkę się ..... rozpisałem I były to, przynajmniej w/g mnie istotne kwestie ;-) Ale wkrótce postaram się go .... "odtworzyć" ;-)Problem był po stronie firmy zarządzającej serwerami. Można było wpisać tylko temat bez treści pod spodem. Gdy udało się przywrócić sprawność portalu pousuwałem dość sporo pustych postów, ale tylko pustych bądź takich w których nie było treści. Aha, wywalilem jeszcze kilka takich w których były jakieś pytania czy forum zaatakował haker bądź inny minister.