AdamDworcow
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 962
Slawek, czy mozemy prosic o kilka slow na forum jaka jest sytuacja? Bo mozna odniesc wrazenie, ze zostala tylko modlitwa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie skopiuje bo jestem po robocie ale to nic nowego, dowiadujemy sie, ze SSC jest bardzo za emkami i wyrokiem TK, tak bardzo, ze z wlasnej nieprzymuszonej woli i z milosci do SC rozszerza wyrok i emki dostana: WZP, DS i granica czyli 6 - 7 tys FC, mamy sie cieszyc i siedziec cicho. To cala tresc pisma.Nikt nie skopiuje tekstu z Corintii? Ci co nie są w pracy też chcą przeczytać co mf wymyśliło
Jeżeli będą związkowe gotowce to trzeba wysyłać.Te wnioski tylko zaszkodzą tym co naprawdę chcą się przenieść... Medialnie nikt tego nie nagłośni tak jak i nie nagłośnili pikiety... W głównych serwisach informacyjnych cisza... Tylko szkody będą z tych wniosków ale co tam, poświęcicie tylko kilka, kilkanaście jednostek... Do przemyślenia...
Przed 16.00 min. fin. ogłosił KAS od 1 stycznia 2017, co ma przynieść multikrociowe zyski ze scalenia skarbówki z cłem. Wyszedł na the beściaka. Było to na podsumowaniu półrocznej pracy rządu.
Dostałem informację, od kolegi z UC Opole, że coś się szykuje.... od piątku, albo poniedziałku (jakieś ustalenia, bez szczegółów)
Sławku co robimy?