Emerytury !!!

ja również uważam, że zwłoka mf w podjęciu PRAWDZIWEGO dialogu z celnicy.pl powinna skutkować zaordynowaniem przez nas silniejszego bodźca ;)

ogniem gangrenę wypalić!

ja również uważam, że zwłoka mf w podjęciu PRAWDZIWEGO dialogu z celnicy.pl powinna skutkować zaordynowaniem przez nas silniejszego bodźca ;)

ogniem gangrenę wypalić!
A jakies rozmowy, narady, komisje kiedy mają się odbyć? Pytam, bo zwyczajnie nie wiem a wiedza ta może być bardzo nam potrzebna

Wysłane z mojego LG-H500 przy użyciu Tapatalka

liczy się siła szabel w tej wojnie.
.... i siła argumentów :)

CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !

A jakies rozmowy, narady, komisje kiedy mają się odbyć? Pytam, bo zwyczajnie nie wiem a wiedza ta może być bardzo nam potrzebna

Wysłane z mojego LG-H500 przy użyciu Tapatalka
28.04 bylo posiedzenie podkomisji, dali 30 dni rzadowi na przygotowanie stanowiska. Rzad moze to olac ale jesli sie wywiaze i przedstawi przewodniczacej stanowisko to ona wyznaczy termin na, za jakies 2 - 3 tygodnie * czyli na polowe lub koniec czerwca. To juz troche pozno zwazywszy, ze projekt KAS ma byc podobno do konca maja. Rozmowy powinny sie odbyc na etapie przygotowywania stanowiska rzadu w sprawie emek, zebysmy wiedzieli, ze/czy to stanowisko jest do zaakceptowania i przed jego przedstawieniem przewodniczacej podkomisji mogli zadzialac. Takie jest moje zdanie...
* w najlepszym razie, bo moze byc pozniej...

Ostatnia edycja:
Zgadzam się z Tobą AdamDworcow. Nie ma na co czekać. Boję się czy nie jest za późno.Mam wrazenie, że SSC zrobi wszystko by wprowadzić KAS i nie dać nam emek dla zasady bo tak ma być, bo tak chce, bez względu na to, czy będzie to dobre dla Polski czy nie. On to robi dla siebie by zapisać się w historii...dla własnego ego. SSC działał cały czas na zwłokę mamiąc nas w grudniu i styczniu obietnicami emek by w tzw. międzyczasie nas zniszczyć poprzez KAS. Możliwe też, że chce się odegrać za 2008 rok w końcu wtedy pozbawiliśmy go stołka a tacy ludzie nie potrafią z tym żyć, realizuje zemstę i tyle...

I jeszcze jeden filmik... ku "pokrzepieniu serc"... https://www.youtube.com/watch?v=3ZOTy5IsJUw Pamiętajmy, że socjotechniczne zabiegi mf-u mają na celu zminimalizowanie w opinii publicznej naszego znaczenia... 8 lat temu rządzący wywołali burzę... Prosili, aby f-sze wrócili do służby!!! Gdy wróciliśmy... zostaliśmy ...oszukani!!! Ten numer już nie przejdzie. Zobaczymy... jak zareagują w razie czego...przedsiębiorcy... Zbierajmy siły... Dobrej nocy... pzdr:cool:

A jeszcze coś: hmmm... Ciekawe jak zareagują firmy i przewoźnicy z UE? Jeżeli się nie mylę, oni przede wszystkim śmigają z towarami na...wschód... Ot... taki drobiazg...;)

Ostatnia edycja:
Czytam i czytam. Z jednymi stwierdzeniami się zgadzam z innymi nie. Wiem jedno, że łudzenie się iż te 2 tysiące (wyglądaliście pięknie!) zrobi na kimkolwiek decyzyjnym wrażenie jest żałosne! - skoro wrażenia nie robi i 200 000 równie pięknie wyglądających, zdeterminowanych, przekonanych o słuszności swych racji i niezadowolonych z poczynań obecnej władzy - psy szczekają - karawana idzie dalej

Chciałabym aby tak było... a ile w tym prawdy... ponoć to tajne przez poufne.

Był taki mały, nieogolony, z kordzikiem i wydawało się, że nic gorszego nas już nie spotka... Spotkało...
Nie wiem, czy to prawda, ale poczułabym dziką satysfakcję :) Niezależnie od tego kto następny...
Dobra zmiana i wyciągnęli gostka, jak królika z kapelusza, jakby w SC nie było GODNEGO ewentualnego SSC!

Myślę, że można by popracować po włosku. Na początek ostrzegawczo 24 godziny. Ruch na granicach jest ogromny.

Mamy moralne prawo powtórzyć akcję z 2008roku. Teraz nawet większe niż wtedy. Mamy teraz za sobą wyrok TK , który należy tylko wyegzekwować. Poza tym Rząd wprowadzając KAS chce po prostu nas zlikwidować. Musimy się bronic w każdy dostępny sposób. To nasza walka o życie. Czas nieubłaganie mija...

Czas się już skończył,nie czekajmy na sygnał trąbki Pana Siwca.Włącz myślenie celniku!!!!!!!!

proszę Cię, nie żartuj, kol. SS jedyne co robi teraz to usuwa niewygodne dla siebie komentarze
także cenzura istnieje
jakby na to nie patrzeć to cyt." ...nie tak się umawialiśmy, a Pan mi tu pikietę robi...."

a wschód niech sobie spokojnie siedzi, myślą, że jak teraz są na granicy, to po wprowadzeniu KAS też tam będą to niech tak myślą,
zwracam uwagę tylko

ponad 10 tyś ze SC odejdzie część na bruk część na cywili
a potwierdził to sam podsekretarz na pikiecie
tylko trzeba umieć słuchać

Był taki mały, nieogolony, z kordzikiem i wydawało się, że nic gorszego nas już nie spotka... Spotkało...
Nie wiem, czy to prawda, ale poczułabym dziką satysfakcję :) Niezależnie od tego kto następny...
Dobra zmiana i wyciągnęli gostka, jak królika z kapelusza, jakby w SC nie było GODNEGO ewentualnego SSC!

Pan banaś jest najgorszym ssc jakiego znam, doprowadzi do zniszczenia Polskiej Służby Celnej, takiej niesprawiedliwości nie było nawet za Kapicy, mianowani funkcjonariusze Słuzby Celnej zostaną potraktowani jak szmata do podłogi. To jest moje marzenie żeby ten człowiek przestał być SSC i oby to była prawda a nie plotka.

Pan banaś jest najgorszym ssc jakiego znam, doprowadzi do zniszczenia Polskiej Służby Celnej, takiej niesprawiedliwości nie było nawet za Kapicy, mianowani funkcjonariusze Słuzby Celnej zostaną potraktowani jak szmata do podłogi. To jest moje marzenie żeby ten człowiek przestał być SSC i oby to była prawda a nie plotka.

a potem wyznaczą pewnie kogoś kto będzie miał jedno zadanie, tylko jedno, wprowadzić KAS za wszelką cenę i naturalnie w odpowiednim terminie

Back
Do góry