Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jakies rozmowy, narady, komisje kiedy mają się odbyć? Pytam, bo zwyczajnie nie wiem a wiedza ta może być bardzo nam potrzebnaja również uważam, że zwłoka mf w podjęciu PRAWDZIWEGO dialogu z celnicy.pl powinna skutkować zaordynowaniem przez nas silniejszego bodźca
ogniem gangrenę wypalić!
28.04 bylo posiedzenie podkomisji, dali 30 dni rzadowi na przygotowanie stanowiska. Rzad moze to olac ale jesli sie wywiaze i przedstawi przewodniczacej stanowisko to ona wyznaczy termin na, za jakies 2 - 3 tygodnie * czyli na polowe lub koniec czerwca. To juz troche pozno zwazywszy, ze projekt KAS ma byc podobno do konca maja. Rozmowy powinny sie odbyc na etapie przygotowywania stanowiska rzadu w sprawie emek, zebysmy wiedzieli, ze/czy to stanowisko jest do zaakceptowania i przed jego przedstawieniem przewodniczacej podkomisji mogli zadzialac. Takie jest moje zdanie...A jakies rozmowy, narady, komisje kiedy mają się odbyć? Pytam, bo zwyczajnie nie wiem a wiedza ta może być bardzo nam potrzebna
Wysłane z mojego LG-H500 przy użyciu Tapatalka
Czytam i czytam..." Wiem jedno..."
Jak się za dużo czyta... boli głowa... Lepiej dbać o zdrowie... I do tego... jaaaka wiedza! Dooobranoooc
Słyszeliście ze odwołali Banasia czy coś anten deseń!??????... Co lepsze sltszlam zenzostal odsunięty od projektu KAS... nie wiem ile w tym prawdy może tylko plotka. Nie chce siać zamętu!
Nie słyszałam, a za późno żeby dzwonić po ludziach
Chciałabym aby tak było... a ile w tym prawdy... ponoć to tajne przez poufne.
Czas się już skończył,nie czekajmy na sygnał trąbki Pana Siwca.Włącz myślenie celniku!!!!!!!!
Był taki mały, nieogolony, z kordzikiem i wydawało się, że nic gorszego nas już nie spotka... Spotkało...
Nie wiem, czy to prawda, ale poczułabym dziką satysfakcję Niezależnie od tego kto następny...
Dobra zmiana i wyciągnęli gostka, jak królika z kapelusza, jakby w SC nie było GODNEGO ewentualnego SSC!
Pan banaś jest najgorszym ssc jakiego znam, doprowadzi do zniszczenia Polskiej Służby Celnej, takiej niesprawiedliwości nie było nawet za Kapicy, mianowani funkcjonariusze Słuzby Celnej zostaną potraktowani jak szmata do podłogi. To jest moje marzenie żeby ten człowiek przestał być SSC i oby to była prawda a nie plotka.