popieram!!!
smutnym jest, że w tak ważnej chwili tak wielu CZEKA na mannę z nieba, samemu nic nie robiąc
absolutnym minimum jest wsparcie działań poprzez zapisanie się do celnicy.pl - nie rozumiecie tego?
posłów i sędziów tk interesuje sprawa wskaźnika reprezentacji środowiska przez zz - to bardzo ważne, żeby nie było to 4 tys z 14, ale 10 tys z 14
nie żałujcie tych 15 zyla - one będą dobrze wydane - nie wrócą do Was w formie paczek, bo nie to jest w tej chwili najważniejsze - potrzebni są prawnicy, lobbing i ekspertyzy
nie stójcie z boku, bo to może się zemścić na nas wszystkich
bolo, jestem uczestnikiem tego forum niedługo. Na tyle krótko, że niektóre moje wpisy pozostają bez echa. Np. te w których i ja nawołuję do namawiania fc, żeby wstąpili do ZZCelnicyPL. Dlaczego nawołuję o namawianie, ano dlatego że nie pozyskamy kolejnych członków bez osobistego zaangażowania. Podpisy się same nie zebrały bez naszego osobistego w tym udziału. A ludzie rzeczywiście w chwili obecnej tylko czekają na tę mannę z nieba. Powody są różne, ale takie najbardziej prozaiczne to te, że sporo złego zawdzięczamy innym związkom i niestety związki jako takie, mają złą prasę w powszechnej opinii. Są osoby, które się po prostu boją należeć do związków (też nie bez przyczyny...) to tłumaczmy, że deklarację można wysłać pocztą, a składkę płacić samodzielnie, niekoniecznie za pośrednictwem płac. Ja osobiście nie widzę w tym żadnej ujmy na honorze. Nie musimy mieć na czole wypalonej przynależności, ale POWINNIŚMY należeć do związków Pana Siwego.
Więc po raz kolejny apeluję do nas tutaj na tym forum- namawiajmy ludzi sami do wstąpienia w nasze szeregi, podawajmy adres forum, niech przeczytają co się dzieje.
pozdrawiam
Ostatnia edycja: