G
Guest
Gość
Errare humanum est Czarny :!: :lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:Errare humanum est Czarny :!: :lol:
Anonymous napisał:Errare humanum est Czarny :!: :lol:
Jestem za ale raczej jest to nierealne!! Jeżeli Izba nie ma kasiorki na wypłaty za zaległe diety (wygrane sprawy w sądzie) nie wspomnę o wypłaty dla pozostałych pracowników ? To o czym tu mowa. Ale widzę szerokie zainteresowanie ZZ działających w IC w Łodzi!! Chyba jeszcze istnieją?? :lol: :twisted: :evil: :mrgreen:wymagajmy zwrotu kosztów podróży w terminie, zapłaty za nadgodziny
Nie martwie się że Dyrektor nie ma kasy!! Ani Izba.!! Problem tkwi w tym że jednak Dyrektor ma wyroki sądu, ale wypłaci tylko tym co mają wyroki!!! Pozostali bedą mamieni i odciągani w czasie!! Bez wyroków indywidualnych NIE WYPŁACI!!! :evil: Więc chyba nie ma co czeka i trzeba składac pozwy.. jak będzies mieć wyrok to z państwowej firmy komornik ściągnie szybciej niż myslisz.
Więc nie składaj wniosku!Przykre jest to że w zwiazku z składanymi wnioskami o zwrot diet trzeba składac powy do sądu.
Anonymous napisał:Ale słyszałem Ze Dyro pozbył się prawnika co cały czas kręcił kurkiem? Brawo słuszna decyzja. Przykre jest to że prawnik zatrudniony w IC nie potrafi interpretowac , a co wazniejsze stosowac odpowiednich przepisów prawa co do zaistniałej sytuacji. Może w końcu coś znormalnieje? Przykre jest to że w zwiazku z składanymi wnioskami o zwrot diet trzeba składac powy do sądu.
A co widzisz w tym dziwnego?Dla mnie to trochę dziwne złożenie pozwu do sądu pracy wiedząc o swoich racjach i braku odpowiedzi ze strony IC.