Dzień Celnika ... Awanse ... Gorący temat !!!

Coś wszyscy zamilkli jakoś dziwnie. Chyba z utęsknieniem czekają na tą kasę na Dzień Celnika i chyba jeszcze sobie poczekamy.
Oj chyba tak.. po wyrokach Sądu Pracy Dyrektor szuka pieniążków.. ale czy je znajdzie? Wyrok zapadł odnośnie zaległych diet i trzeba wypłacić szybciorem wraz z odsetkami :lol:

Gościu jak masz problem z rangami to zgłoś się do admina. To po pierwsze. A po drugie, trzecie, itd... czemu nie jesteś zarejestrowany? Nie mam zamiaru z tobą polemizować na forum co do rang ustalonych przez admina forum! Jak masz problem to zgłoś się do admina.

dariusz.w13 napisał:
Gościu jak masz problem z rangami to zgłoś się do admina. To po pierwsze. A po drugie, trzecie, itd... czemu nie jesteś zarejestrowany? Nie mam zamiaru z tobą polemizować na forum co do rang ustalonych przez admina forum! Jak masz problem to zgłoś się do admina.
wybacz ale to był skrót myślowy... takie semantyczne coś tam...
ten o którym mówimy ostał się ekspertem... jeżeli Cię uraziłem to przepraszam...

Na rewolucje chyba wszyscy czekają, ale wątpie żeby to nastąpiło w niedługim czasie... Moim zdaniem to podpucha napisana przez tzw. trola :lol:
Pozdrowionka dla Sydney :lol:

Re: Pytanie

Sydney napisał:
To w końcu o kim mówicie :?: :?: Ważny ktoś :?:
Rewolucja czy podpucha :?: :lol:
łojezu.... wszyscy wiedzom a nie powiedzom... tajemnica poliszynela... "grubymi nicmi szyta ale szwy nie wytrzymały..."

Dzień Celnika !
Jak to pięknie brzmi... blee
Gratuluję wszystkim awanowanym i wyróżnionym (choć nie wiem za co... hmm ) ale czy reszta nie zastanawia się kiedy i czy w ogóle dostanie te "wspaniałe" kwoty 150 zł z okazji naszego święta ???
Dziwne, że MF wysyła pieniążki wszystkim Izbom normalnie (zapewne większość ludzików zapomniało juz że cosik im skapnęło z tej okazji) a w naszej cudownej Łódzkiej Izbie ani widu ani słychu.... huhuuuu
pozdro :)

czarny napisał:
Dzień Celnika !
Gratuluję wszystkim awanowanym i wyróżnionym (choć nie wiem za co... hmm ) ale czy reszta nie zastanawia się kiedy i czy w ogóle dostanie te "wspaniałe" kwoty 150 zł z okazji naszego święta ???
Dziwne, że MF wysyła pieniążki wszystkim Izbom normalnie (zapewne większość ludzików zapomniało juz że cosik im skapnęło z tej okazji) a w naszej cudownej Łódzkiej Izbie ani widu ani słychu.... huhuuuu

Spoko spoko - dostaniemy - w styczniu, na następne święto !!
I wszyscy będą zadowoleni :D

Spoko spoko - dostaniemy - w styczniu, na następne święto !!
Ale czy na pewno? Plotki niosa ze z powodu wyrokow sadowych w sprawie wyplat zaleglych diet (Mecenasik nadal kreci i nic sie chlopina nie nauczyla..hm) wszelkiego rodzaju wyplaty dodatkowej kasiorki sa wstrzymne!! Czyzby nasz Dyrektor wstrzymywal sie z wystapieniem do Ministerstwa o dodatkowa kase przeznaczona na wyplate zaleglych diet z obawy ze naruszy dyscypline budzetowa?

czarny napisał:
Dzień Celnika !
Zanim się tak "mądrze" znowu wypowiesz, to najpierw sprawdź np. w finansach, czy którakolwiek IC dostała pieniądze na ten cel i czy przypadkiem gdzieś nie wypłacono ich w innych IC z odpisu 3%, jeśli tak, to o czym będziesz pisał przy rozdziale tych kwot w grudniu ... ??? !!! :twisted: :evil: :oops:
Think!Think!Think!Wishful thinking !!!

Anonymous napisał:
czarny napisał:
Zanim się tak "mądrze" znowu wypowiesz, to najpierw sprawdź np. w finansach, czy którakolwiek IC dostała pieniądze na ten cel i czy przypadkiem gdzieś nie wypłacono ich w innych IC z odpisu 3%, jeśli tak, to o czym będziesz pisał przy rozdziale tych kwot w grudniu ... ??? !!! :twisted: :evil: :oops:
Think!Think!Think!Wishful thinking !!!

Wypowiadam sie bo wiem, że dostali !!!
A jeśli w grudniu będą jakieś pieniądze to chyba inna "para kaloszy"

Errare humanum est Czarny

Wypowiadam sie bo wiem, że dostali !!!
A jeśli w grudniu będą jakieś pieniądze to chyba inna "para kaloszy"[/quote]
Tak, lecz czy te obiecane od SSC, czy te, które miały być wypłacone w grudniu ... ???
If we can"t as we would, we mustdo as we can !!! :idea: :twisted: :oops:

Back
Do góry