G
Guest
Gość
Anonymous napisał:Dlaczego?!
... a dlatego, ponieważ wykonujemy ten sam zawód!!!
Dzień Celnika jest świętem kazdego z nas (tj.funkcjonariuszy celnuch,służby cywilnej i wszystkich zatrudnionych w Słuzbie Celnej).
Dlaczego w innych instytucjach np. dzień energetyka- każdy z pracowników dostaje po tyle samo i nikt się nie ,,burzy" jak przedmówca przede mną!
Napewno jest wazeliniarzem albo z bardzo duzymi ambicjami....
moze chce zastąpić naszego Szefa Słuzby Celnej w niedalekiej przyszłosci?!
Tak,tak... tylko co maja zrobić te osoby co zapi*****ją jak woły, nikomu nic nie mówią ani na nikogo(bo są ludżmi) nie donoszą, maja bardzo duże doświadczenie w pracy, i nikomu się tym nie chwalą ,
i to własnie najpiękniejsze!!!!!!!!
Buziaczki dla tych celniczków
A może ,,kochani" zafundujcie sobie wazelinę w spray-u na allegro (bez obrazy)jak niedawno napisał ktoś na waszym forum!
Jak nie macie siana to ja 10 osobą kupię z tej nagrody komus tę wazelinę, a jesli nie,,,, to założe fundacje dla dzieci funkcjonariuszy celnych tych najbiedniejszych i schorowanych.
Nie przejmujcie się,że nie dostaliscie awansów i ,,sianka".
Pamiętajcie:
,,OSTATNI BĘDĄ PIERWSZYMI!!!!!!!!!!!!
Ps. Buziaczki dla gościa z 23.09.2006r z godz.22.55.
Jesli nkt sie nie złosi po
Taaa, jednak powinnaś się leczyć. Po równo, kochana, to dostaną wszyscy pieniądze od SSC na dzień celnika. A post na który ja odpowiadałem dotyczył awansów i wyróżnień w związku z dniem celnika. To tu się nie zgadzam. Czytajmy ze zrozumieniem!!
A poza tym... co z tego, że wykonujemy ten sam zawód? Jedni siedza w intrastacie, inni odprawiają syfiące towary a jeszcze inni latają w sobotę i niedzielę po rynkach. To taka sama praca??
I na koniec. Nie jestem wazeliniarzem, nie dostałem teraz żadnych wyróźnień. Awanse w Łodzi dostali wszyscy ci, którym awans wynikał z oceny okresowej. Śmiem twierdzić, że jest to pewnie jedyna izba w Polsce, gdzie dyro bierze pod uwagę oceny przełożonych.
Nie pozdrawiam.