Skarbowiec Nieetosowy
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 261
Jak wcześniej przytomnie zauważył Cat, przy poprzednim wpisie przywołałem post "Stefano". ( "Stefano" ). Nie moja wina, że umieścił tam i Ciebie. Tym bardziej dziwią mnie Twoje pretensje. I jeszcze jedno - jako skarbowiec jestem tu gościem, więc sformułowanie "was" kompletnie przestrzelone. I w dodatku ten wpis małą literą...Oooo kochany wybacz, nie jestem u was długo ale nick ten sam. W moim wypadku o rozdwojeniu jaźni mowy być nie może. Nie rozumiem dlaczego z tym problemem do mnie się zgłaszasz. Znów wszystkich pchamy w jeden shicik
Chcesz dyskutować - dyskutuj, ale nie obrażaj gospodarzy Jednak kiedy rzeczywistośc przymierzasz do swoich imaginacji, okraszając to w dodatku mało pochlebnymi ( uwaga - eufemizm ) uwagami, to nie oczekuj, że ktoś potraktuje Ciebie poważnie.Widzę ze mierzyta swoją miarą panowie, spoko ja jestem bardzo wyluzowana. Czy doprawdy tak bardzo dziwi co niektórych was ze nas jest więcej? Myslisz ze będziemy przyglądali się i o zgrozo przytakiwali tym bredniom które tutaj wypisujecie na nasz temat? Zaczynam podejrzewać ze pracujecie od roku, macie wielkie orly w koronie wydzierane na klacie i poza pracą chodzicie w białych czapeczkach Poziom fiu fiu stadionowy.
Wystarczy, że ten .... no powiedzmy osobnik napisze choć raz i od razu wiadomo, że to on.Widzisz? Im się wiele może wydawać, tylko wydawać Mnie jeszcze rozumiem ze nie lubią ale ty? Haha odzywałes się kilka razy i bum. Hahaha, pyszni ale jacy bystrzy. Po kilku postach już obecność wyłapana
Tutaj to juz przynajmniej czwarty nick pod jakim próbuje pisać. Do tego przynajmniej pięć na forum radomskim i dobre sześć, może nawet siedem na kolejnym ( nieczynnym już ) forum branżowym. Jego nie da się nie rozpoznać.