cat
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 2 627
A to spotkanie nie jest przypadkiem jutro?
Nie wiem. Pytam, bo ktoś mi mówił o poniedziałku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A to spotkanie nie jest przypadkiem jutro?
Jak wejdziesz teraz na forum, to wyświetla się wyskakujące okienko z nachalnym komunikatem o sukcesie z 14.05.2020
WitamyCześć,
zarejestrowałem się dopiero dzisiaj, ale czytam oba fora równolegle od jakiegoś czasu. To co się dzieje na tamtejszej stronie i forum można określić jako żenujący żart. Już przy okazji zamieszania z pierwszym majowym porozumieniem KP i MF przelała się u mnie czara goryczy. Sprawy zdecydowanie inaczej wyglądają tutaj, dlatego postanowiłem dołączyć.
Po roku obserwowania forum skarbowców postanowiłem zapisać do tego forum. zarejestrowałem się, odczekałem około 3 dni na akceptację rejestracji przez inspektora. Wczoraj po kolejnym „sukcesie” KP wyraziłem swoje odczucie z ich działań pierwszym postem : „ Dzisłania KP podsumuję parafrazując cytat z Opolczyka " (przepraszam za słownictwo): „Mają rozmach sku...ny, bo żeby całą skarbowość w ch...ja zrobić… " „ . Dzisiaj przed pracą wchodzę na forum skarbowców,a tu mnie wita komunikat „ NIE MASZ DOSTĘPU DO TEJ STRONY”. Po wczorajszym poście inspektora w którym tych którzy nie są zachwyceni jego dokonaniami potraktował jak g...o, taka cenzura administracji forum skarbowców nie dziwi. Kolejny raz okazuje się, że to forum dla wypowiedzi klakierów inspektora. Aby była jasność- jestem pracownikiem SC i obserwuję równolegle oba fora.
Moja historia z ichnim forum identyczna. Dla mnie to nie jest żaden związek zawodowy. Oni nie reprezentują pracowników tylko własne stołki. "Solidarność" skończyła się odkąd zaczęła chodzić na smyczy władzy i sama nałożyła sobie kaganiec.Po roku obserwowania forum skarbowców postanowiłem zapisać do tego forum. zarejestrowałem się, odczekałem około 3 dni na akceptację rejestracji przez inspektora. Wczoraj po kolejnym „sukcesie” KP wyraziłem swoje odczucie z ich działań pierwszym postem : „ Dzisłania KP podsumuję parafrazując cytat z Opolczyka " (przepraszam za słownictwo): „Mają rozmach sku...ny, bo żeby całą skarbowość w ch...ja zrobić… " „ . Dzisiaj przed pracą wchodzę na forum skarbowców,a tu mnie wita komunikat „ NIE MASZ DOSTĘPU DO TEJ STRONY”. Po wczorajszym poście inspektora w którym tych którzy nie są zachwyceni jego dokonaniami potraktował jak g...o, taka cenzura administracji forum skarbowców nie dziwi. Kolejny raz okazuje się, że to forum dla wypowiedzi klakierów inspektora. Aby była jasność- jestem pracownikiem SC i obserwuję równolegle oba fora.
Mnie też wczoraj zbanowano po komentarzu, co sądzę o tym całym KU i ich z dupy wyjętym porozumieniu. Była to tylko opinia, żadne wulgaryzmy. To jest po prostu żenujące jacy ludzie Nas reprezentują. Zachowują się jak dzieci w piaskownicy. Powiedziałeś coś nie po ich myśl, biorą zabawki i idą do domu. Jestem Celnikiem od 30 lat i nie życzę sobie i nigdy nie będę sobie życzyć aby ktoś taki mnie reprezentował!!!Moja historia z ichnim forum identyczna. Dla mnie to nie jest żaden związek zawodowy. Oni nie reprezentują pracowników tylko własne stołki. "Solidarność" skończyła się odkąd zaczęła chodzić na smyczy władzy i sama nałożyła sobie kaganiec.
harakiri29-05-2020 (11:38)
Jaka mnogość niezadowolonych wysokiej klasy fachowców od negocjacji z pracodawcą. Idźcie na rozmowę z szefem i załatwcie sobie podwyżkę osobiście. Nie macie prawa narzekać na związki (do których nie należycie). Tyle lat żaden ... się nie pofatygował ba manifestacje a teraz odważni. Teraz wymagający. Teraz będą głosować na tego, kto dopiero im dopi.doli. W d....h się wam poprzewracało. Rzygać się chce jak to wszystko czytam.
Wg mnie to znacząca mniejszość wypowiadających się i nie dumna, raczej durna.Tak się wypowiada dumna cześć skarbowcy.pl do swoich członków:
Chyba gdzieś wcięło ich grupę na fejsbókó