Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To może niech panowie z "s" "wymienią" sobie te kilkadziesiąt tysięcy niezadowolonych pracowników i funkcjonariuszy na takich, którzy docenią "starania" komitetu centralnego?Abstrahując od treści tego nieszczęsnego porozumienia - zdumiewające jest dla mnie jak można do ludzi, których rzekomo interesy pracownicze się reprezentuje, a którzy są z tej reprezentacji niezadowoleni, powiedzieć, że jak się coś nie podoba to żeby sobie zawarły lepsze porozumienie. Przecież powiedzieć, że to jest niepoważne to mało.
Zacierają ślady kompromitacji?Wczoraj na portalu Facebook w grupie Skarbowców, w reakcji na podpisany przez KP aneks porozumienia ludzie napisali ponad 500 komentarzy, w którym dosadnie powiedzieli co o nim myślą. Dzisiaj widzę, że zarówno post o aneksie porozumienia jak i komentarze do niego w magiczny sposób zniknęły
Super reakcja na oczekiwania środowiska. I w ten sposób Ludwiński sam własnoręcznie skręca sobie sznur...Skarbowcy.pl już jest zamkniętym portalem z widocznością tekstów i komentarzy tylko dla zarejestrowanych,zalogowanych i warunek dodatkowy niezbanowanych, Prży próbie przeczytania którekolwiek z tematów jako niezalogowany użytkownik pojawia się powitalny komunikat : „Dostęp do treści tylko dla zalogowanych. Możesz się zalogować klikając na ZALOGUJ SIĘ lub wypełniając odpowiednie pola w menu "LOGOWANIE".”
Dziecinny błąd ludzi nieświadomych praw internetu. Ale plus dla nas.Skarbowcy.pl już jest zamkniętym portalem z widocznością tekstów i komentarzy tylko dla zarejestrowanych,zalogowanych i warunek dodatkowy niezbanowanych, Prży próbie przeczytania którekolwiek z tematów jako niezalogowany użytkownik pojawia się powitalny komunikat : „Dostęp do treści tylko dla zalogowanych. Możesz się zalogować klikając na ZALOGUJ SIĘ lub wypełniając odpowiednie pola w menu "LOGOWANIE".”
FANTASY... KP strzelał ślepakami, a jednak wygląda na to, że INSPEKTOR strzelił sobie w kolano takim postępowaniem,To może niech panowie z "s" "wymienią" sobie te kilkadziesiąt tysięcy niezadowolonych pracowników i funkcjonariuszy na takich, którzy docenią "starania" komitetu centralnego?
Zacierają ślady kompromitacji?
Super reakcja na oczekiwania środowiska. I w ten sposób Ludwiński sam własnoręcznie skręca sobie sznur...
Trochę umieściłam pod tym postem komentarzy doprowadzając do szału p. Jagodzińską i kilka innych osób. Efekt - wywaliła mnie z grupy i zablokowała.Wczoraj na portalu Facebook w grupie Skarbowców, w reakcji na podpisany przez KP aneks porozumienia ludzie napisali ponad 500 komentarzy, w którym dosadnie powiedzieli co o nim myślą. Dzisiaj widzę, że zarówno post o aneksie porozumienia jak i komentarze do niego w magiczny sposób zniknęły
NO to wiemy, czemu służyła prośba do pracowników o wyłączenie kompów na 15 minut....Trochę umieściłam pod tym postem komentarzy doprowadzając do szału p. Jagodzińską i kilka innych osób. Efekt - wywaliła mnie z grupy i zablokowała.
To normalne w tych zamordystycznych Związkach. Jak nie po ich linii to DELETE. Mnie też sKASowano.Trochę umieściłam pod tym postem komentarzy doprowadzając do szału p. Jagodzińską i kilka innych osób. Efekt - wywaliła mnie z grupy i zablokowała.
Sprawdzone, wyliczone, czy oszacowane ...wg skali COVID ?