MOTYW-ACJA
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 485
.......
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kaizen, to nie ścieżka kariery, bo tej faktycznie w KAS nie ma. To metoda działania m. in. ZZ , aby w żmudnym marszu coś osiągnąćNie muszę pytać ucywilnionych, bo znam to z autopsji.
Poprzez komisje z udziałem związków po sądy.
I nie tłumacz mi "ścieżek kariery", których dla normalnych nie ma.
Nota bene chylę czoła przed wszystkimi, którzy złożyli pozwy do sądów. Uzbierali tony dokumentów, napisali miliony pism procesowych i w trudnych rozprawach sądowych pokazują błędy reformy i co najważniejsze WYGRYWAJĄ. CHWAŁA BOHATEROM, tego nie spodziewali się ani dyrektorzy ani M. Banaś.Nie muszę pytać ucywilnionych, bo znam to z autopsji.
Poprzez komisje z udziałem związków po sądy.
I nie tłumacz mi "ścieżek kariery", których dla normalnych nie ma.
I nie muszę nikogo pytać jak wyglądają podwyżki, to ten temat przerabiam od ponad 30 lat.
Koleżanko nie wiadomo skąd...................Po prostu spadaj z baru !!!!!!!!!!Zgadza się.
Veni - działam na statucie Alternatywy. Tak jak Skarbowa Solidarność działała na ogólnym statucie Solidarności.
Co do reszty to się wypowiedziałam.
Koleżanko nie wiadomo skąd...................Po prostu spadaj z baru !!!!!!!!!!
Jak dzieci ....Koleżanko nie wiadomo skąd...................Po prostu spadaj z baru !!!!!!!!!!
Nie znasz pragmatyki Służby Celno - Skarbowej? Ponad podziałami to działa biznes, bo piniądz, to piniadz. My nie mieszamy się w politykę.To nie Twoje klimaty i ok. Ja to szanuje.
Teraz Ty, członek celnicy.pl pokazujesz że nie jesteś gotowy zjednoczyć się ponad podziałami.
A przypomnij nam skąd jesteśNie zniechęcisz mnie. Z tego forum może mnie wyprosić tylko Pan Przewodniczacy.
KAS funkcjonuje od 4 lat. Powinieneś wiedzieć skąd i kim jestem.
I to chyba cała prawda o pobycie Agaty na naszym forum - pozyskanie członków.Mrówka. Ręce opadają. Najpierw Mały, a teraz Ty.
Może należałoby skontaktować się z byłą członkinią S skarbowców i wypytać jakie ma plany w obecnej sytuacji i jakie widzi inicjatywy do przeprowadzenia. A po usłyszeniu konkretów może należałoby rozpocząć agitację w swoim skarbowym gronie o pozyskanie członków związku (jeśli go założy). Można zrobić wiele, a nie tylko płakać, że ci przebrzydli celnicy nie organizują protestu. Oddolnie z resztą...
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
I o piniądze oraz organizowanie protestu. Oczywiście nasze piniadze i naszą pracę.Chętni do wzięcia udziału są.
Problem w braku chętnych do jego organizacji.
Solidarność tylko mówi i dyskutuje o organizacji ale jakoś nie organizuje. Przykre to z uwagi na majątek jaki ma ten ZZ (fundusze strajkowe itp.).
Gadać każdy potrafi. Z organizacją już gorzej.