stefan 123
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 1 165
I bardzo dobrze proszę w innym miejscu szukać jeleniNapiszę po raz ostatni.
Nie szukam członków na tym forum.
Nie liczyłam na to i nie liczę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I bardzo dobrze proszę w innym miejscu szukać jeleniNapiszę po raz ostatni.
Nie szukam członków na tym forum.
Nie liczyłam na to i nie liczę.
AD. 2. To nieprawda. W 2016 roku nie byłam w ogóle członkiem Związków zawodowych. W 2017 byłam szeregowym członkiem.To jest forum, na którym pozwalamy na agitację dla innych zz, a to neguję bo ja nie jestem członkiem innych ZZ i ja płacę za to forum.
Agitację uprawiały tutaj zz celnicze, które atakowały nas za wszystkie podejmowane nasze działania dzięki którym mamy emerytury i dzięki którym oni mają emerytury.
Agitację uprawiał tutaj nijaki przewodniczący zz skarbowości zzpea, który bronił podpisania kwitka na sześć procent podwyżki w maju 2020. Też były głosy, że chłop wyciąga rękę, chce współpracy. Do momentu, aż opluł w sposób bezszczelny celników
O roli Pani Agaty w 2017 roku wobec celników słychać wiele złego w rozmowach na Śląsku. Proszę o wyjaśnienie.
Proszę by Pani odpowiedziała na pytania
1. Dlaczego nie zrezygnowała Pani z Solidarności w maju 2020 roku, kiedy próbowano wmówić nam, że 6 procent to jest sukces, a dopiero zrezygnowała Pani teraz?
2. Czy to prawda, że chodziła Pani na wszystkie spotkania z liderem Solidarności na Śląsku w 2016 i 2017, którego Pani teraz nagle nie lubi i popierała ucywilnienie, popierała obniżenie wynagrodzeń celników, głosiła że za dużo zarabiają, że trzeba im obniżać płace i popierała Pani KAS i te wszystkie krzywdy, które nas wtedy tak boleśnie dotykały? Czy to prawda?
OMG.Ile lat byłaś członkiem związku zawodowego (były dwa jak rozumiem, to podaj razem), w tym ile działaczem . A komórka organizacyjna w US?
I tego się trzymajmy.OMG.
Pisze po raz ostatni.
Coś Ci się pokręciło . Jak nie byłaś w związku zawodowym w 2016 r. jak w kolejnym poście piszesz o grudniu 2016 r. KAS zaczął dychać i gnębić FSCS od marca 2017 r. Może krytykując funkcjonariuszy zdobyłaś uznanie Tomasza?AD. 2. To nieprawda. W 2016 roku nie byłam w ogóle członkiem Związków zawodowych. W 2017 byłam szeregowym członkiem.
Na spotkania jeździłam dopiero od połowy 2018 roku, gdzie już było dawno po reformie KAS.
Dla funkcjonariuszy reforma nie skończyła się do dziś. Jesteś u nas i nie wiesz o tym?AD. 2. To nieprawda. W 2016 roku nie byłam w ogóle członkiem Związków zawodowych. W 2017 byłam szeregowym członkiem.
Na spotkania jeździłam dopiero od połowy 2018 roku, gdzie już było dawno po reformie KAS.
Nie zniechęcisz mnie. Z tego forum może mnie wyprosić tylko Pan Przewodniczacy.
KAS funkcjonuje od 4 lat. Powinieneś wiedzieć skąd i kim jestem.
.Nie widzę komórki OMG w regulaminie I US w Katowicach.OMG.
Pisze po raz ostatni.
Członkiem ZZ Solidarność byłam od grudnia 2016 do września 2021.
Na etacie związkowym od marca 2018 do 24 sierpnia 2021.
W OPZZ byłam kiedyś przez miesiąc. Chyba koniec 2015.
Funkcjonariusz od listopada 1992 r. Mój ulubiony prezes GUC to Pan Zieliński.A Ty kim jesteś veni vidi, może też jakimś skarbowcem albo przebranym celnikiem który po kilku tygodniach dostał aspiranta bo wcześniej był skarbowcem i dla tego tak podoba Ci się ten kas. Zamiast użyć słowa celnicy piszesz FSCS. To też daje dużo do myślenia
Przepraszam ale po stylu jakim piszesz i po Twojej używanej nowomowie, wydawało mi się, że nie byłaś nigdy celnikiem.Funkcjonariusz od listopada 1992 r. Mój ulubiony prezes GUC to Pan Zieliński.
Wszystko okPrzepraszam ale po stylu jakim piszesz i po Twojej używanej nowomowie, wydawało mi się, że nie byłaś nigdy celnikiem.
Funkcjonariusz od listopada 1992 r. Mój ulubiony prezes GUC to Pan Zieliński. Dlaczego tak punktujesz P. Jagodzińską. Jakieś osobiste przepychanki? F.C. od września 1991 r.