Obi Wann Zollobi
Nowy użytkownik
Dzubdzius
Wydaje mi się, że propozycja MF jest bardzo rozsądna....
Brałeś coś
Brałeś coś
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wydaje mi się, że propozycja MF jest bardzo rozsądna. Wiadomym jest, że aby wyrównać kominy trzeba byłoby zrobić kilka takich podejść, ale trzeba od czegoś przecież zacząć Jednym rzutem zrobić tego się nie da, bo są zbyt duże różnice w zarobkach, więc nie wymagajmy cudów.
Wiadomym jest także, że każdy jak najwięcej z podwyżki będzie chciał wyrwać dla siebie i tutaj żadnych sentymentów nie będzie. Wystarczyło dzisiaj posłuchać komentarzy w pracy po przeczytaniu informacji na Corintii
Jedyne do czego mam zastrzeżenia to dodatek motywacyjny dla pracujących przy zgłoszeniach celnych - do czego niby ma motywować te 300 zł. ??? Przecież prawie wszystkie zgłoszenia i tak idą bez rewizji i bez weryfikacji...
ZDECYDOWANIE POPIERAM PROPOZYCJĘ MF !!!
ja rozumiem że oddziały wewnętrzne będą niezadowolone z takiego obrotu sprawy i każdy chce wyrwać jak najwięcej dla siebie. Jakie pieniądze???? Zrównanie wynagrodzeń w całęj polsce!!! Może dla niektórych to mało.ale jak ktoś ma ochotę dostać 300 zeta to niech pisze do ic bp ic przemyśl ic białystok ic olsztyn z prośbą o przeniesienie ze swojej izby i po sprawie.zobaczycie wtedy jak miło się użerać z naszymi sąsiadami rosyjsko języcznymi i naszymi "turystami"
Dokładnie!ty zapewne uważasz, że ktoś zrobi cokolwiek bez twojego udziału.
jesteś gość bo chce ci się cokolwiek napisać itd. tego się trzymaj, a nie szukaj przyczyn na zewnątrz. dołóż cegłę.....
Ministerstwo osiągnęło swój cel, już kłócimy się o żałosne pieniądze.
Brałeś coś
Dokładnie!
Rząd uważnie monitoruje każdy nasz ruch- nastroje itd...Rząd to czyta, słucha, "podsłuchuje"=QUOTE]
To prawda...wczoraj na OCDD przybył z nienacka nasz najwyższy dostojnik SC, aby powęszyć, jak tam nastroje wśród plepsu celniczego...! A, że nie natrafił na żadnego, wyszczekanego starego cola, to poszło gładko, bez niewygodnych pytań i pokrętnych odpowiedzi...To się nazywa szefowanie...! Sprawdzał osobiście, czy oby jego szanowny zad...k nie jest jeszcze zagrożony!!