Misiu, nowy SSC też wzrostem nie grzeszy.
Miejmy nadzieję, że przez te 8 lat Bozia trochę kręgosłup wyprostowała i będzie miał nieco inne spojrzenie na SC.
Nawet jeśli wyprostowała, to na razie tego nie widać
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Misiu, nowy SSC też wzrostem nie grzeszy.
Miejmy nadzieję, że przez te 8 lat Bozia trochę kręgosłup wyprostowała i będzie miał nieco inne spojrzenie na SC.
mam nadzieję, że to czas apokalipsy. dla poronionych szefów. dla wdzięcznych naczelników. wreszcie dla służalczych kierowników.
mam nadzieję. że czas służących nie wiadomo komu sędziów się skończył. że władza faktycznie będzie należała do wybranych w demokratycznych wyborach. że wreszcie te wszystkie chmaje i rzeplińskie de facto przestaną rządzić.
mam nadzieję, że to koniec klanowych struktur w polskim sądownictwie. koniec półbogów w togach, gotowych orzec każdemu, kto dobrze płaci. koniec prawa do decyzji ostatecznych.
wreszcie mam nadzieję, że z mocy tk kuriozalna sprawa łajdackich mianowań na stopnie służbowe wróci na wokandy.
odnieś się proszę do newsa o wypuszczeniu Burego... Podobno sprzedajny, skorumpowany polityk, podobno 'brał' aż miło, aresztowany w 'majestacie nowego prawa i rzeczywistości' i co? mój drogi forumowy kolego, piewco nowej rzeczywistości..i co?
mam nadzieję, że to czas apokalipsy. dla poronionych szefów. dla wdzięcznych naczelników. wreszcie dla służalczych kierowników.
mam nadzieję. że czas służących nie wiadomo komu sędziów się skończył. że władza faktycznie będzie należała do wybranych w demokratycznych wyborach. że wreszcie te wszystkie chmaje i rzeplińskie de facto przestaną rządzić.
mam nadzieję, że to koniec klanowych struktur w polskim sądownictwie. koniec półbogów w togach, gotowych orzec każdemu, kto dobrze płaci. koniec prawa do decyzji ostatecznych.
wreszcie mam nadzieję, że z mocy tk kuriozalna sprawa łajdackich mianowań na stopnie służbowe wróci na wokandy.
Nie wytrzymałem. Ten gośc oszalał. On jest szalony.
abw radzę ci wezwij . inaczej rady nie dasz.
Fakt, z szaleńcami nie da rady...a co na to Twój lekarz?
chów wsobny się kłania. jak w polskim sądownictwie. ja na twoim miejscu bym zapytał, co na to moja sąsiadka .
A ostrzegali mnie-nie dyskutuj z idiotą bo ten najpierw sprowadzi ciebie do swojego poziomu a następnie pokona doświadczeniem. Pokonales mnie tele-echo
W przeciwieństwie do ciebie umiem myśleć samodzielnie. Ciekawe czy rozumiesz co do ciebie napisałem....wątpię w to.coś długo ci zeszło nad tym postem. sam, czy jeszcze rodzina ci pomagała?
W przeciwieństwie do ciebie umiem myśleć samodzielnie. Ciekawe czy rozumiesz co do ciebie napisałem....wątpię w to.
to gratuluję. myśl więcej .
No właśnie. Tym się różnimy. Ja myślę a ty jesteś jeźdźcem bez glowy i rozumu.
Panowie Panowie!
Proszę zbastujcie trochę - chociażby ze względu na apel Sławka i konieczną solidarność - nie zgadzacie się ze sobą - ok, przejdźcie nad tym do porządku, zajmijcie się czymś, co was i nas łączy, a nie dzieli