Ludziska spod JS ( nie mylić z przewodniczącym ) ...mały ww otrzymał zgodę MF na organizowanie konkursów...podobno kierownicy z całego kraju biją się o niego...jak on konkurs zorganizuje inwystawi swoich faworytów....wiadomo jak się to skończy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
cat : K-ce nie milczały, pisały , przewidziały nawet powyższe i co się stało z niewygodnymi postami? wykasowane! a szkoda bo niektóre były jak proroctwo. My tu o KAS a tymczasem PRYWATYZACJA ... P.S. sprawiedliwa ! słoneczko Ty nasze odezwij się -brak Cię chyba nie wywieźli Cię na Sybir
Uwaga. Podobno po korytarzach w UC. Bielsko-Biała ...
To jesteś odosobniony cat w swoich odbiorach, ,bo cała reszta ma inne odczucia - NEPOTYZM i PRYWATA tak się to karalne zjawisko nazywa ( nie wspomnę już o reszcie ostatniego narybku ) a co do gnębienia...to akurat brat się na tym dobrze zna. P.S OK.to miała ciepłą posadkę w UC , bez gnębienia..to czemu akurat na lotnisko?w mundur
Cóż, zaznaczyłem subiektywny charakter swojego odbioru i nikogo nie będę przekonywał.
Dla mnie ta sprawa jest mało ważna może dlatego, że na mnie nie wpływa, a właśnie teraz dzieje się sporo spraw, które mają znaczenie wielokroć istotniejsze i to dla każdego z Nas. Mam nadzieję, że w stosunku do nich, nasze poglądy będą zbieżne.
Cat, zaskoczyłeś mnie twoim poglądem w sprawie nepotyzmu w katowickiej izbie. Piszesz że ciebie to nie dotyczy, no odważne stwierdzenie, wyobraź sobie ze taka osoba jak wspomniany braciszek będzie współdecydował, doradzał osobie decyzyjnej kto w mundur, kto do cywila a kto out.
Jeżeli dzisiaj ta ekipa robi takie rzeczy to jak to będzie w Katowicach wyglądać od stycznia. Nadal uważasz że ciebie to nie dotyczy.
Jeszcze jedno, czy ja dobrze pamiętam czy też nie- czy żona byłego dyrektora zwolniła się ze służby z chwilą kiedy został dyrektorem a kilkanaście lat temu żonę ówczesnego zastępcy odwołano ze stanowiska i nie było sprawy ?
A Ty chcesz załapać jakieś punkty u brata?Weź Ty lepiej cat siądź do innego kompa, albo zmień miejsce z którego piszesz i przeczytaj tak z boku udając , że to nie Ty pisałeś to może zobaczysz co za brednie wypisujesz-jesteś PRZECIW ale ZA. Takie ,,jedno przeniesienie-pryszcz, , dzieją się właśnie kosztem tych krzywdzących ,,ruchów,,przełożonych. Szachownica.