Chillout Armagedonie wątków ci tu dostatek, ale nie mów nam o czym mamy pisać. To jest nasz wątek bagienny gdzie chociaż mamy okazję napisać to o czym wszyscy wiedzą ale jakoś głośno się o tym nie mówi.[/
nie chcę być złą wróżką, ale SSC na pewno nie jest głupi. Według mnie wszystko jest zaplanowane, i KAS w trzech czytaniach zostanie uchwalony 22 września i od razu tego samego dnia Senat zajmie się też tą ustawą. Pozostaje wtedy tylko podpis prezydenta. A my zaskoczeni sytuacją nadal śpimy....a KAS wchodzi w życie.
1. Czyimi rękoma obecnie kieruje były szef SC2 ?
2. Kto teraz doradza i podaje nieprawdziwe dane obecnemu szefowi SC?
3. Dlaczego nikt w Min.Fin. nie widzi konieczności dokonania natychmiastowych zmian personalnych na Śląsku?
4. Czy na Śląsku naprawdę działa mafia paliwowa , największa w kraju?
5.Kto był HONOROWYM gościem w piątek w IC Katowice?
Wszyscy znają odpowiedzi, dlaczego milczą?
Z pewnych i wiarygodnych źródeł ustawa o KAS zostanie uchwalona w tym tygodniu.
Modlitwy nie pomogły choć klasztor tak blisko.
Żal czerwca, żal wierzących że się uda. Teraz, choćby pod Sejmem było 14 tyś. funkcjonariuszy nic nie da. Czarne flagi wywieszone na budynkach naszych miejsc pracy to akt ostatni.
Zbieżność dat naszego Święta i posiedzenia Sejmu nie jest przypadkowa. To odwet za czerwiec, niepotrzebnie przerwany w działaniach. Szanowny Zarządzie naszego Związku, tak szczerze o tym co napisałem nie wiecie? Czy po ludzku napisać nie chcecie?