Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rozumiem że Twoja sprawa była jedną z pierwszychU mnie już wyrok, ale niekorzystny. Wszystko przesłane do ZZ i czekam na info co dalej. Pewnie trzeba by wystąpić o uzasadnienie...ale kiepsko, to wygląda
Pisałem o przyłączenie do mojej sprawy mecenasa z ZZ, ale narazie poza pismami (gotowcami), które dostali wszyscy nikt nie przyłączył się do mojej sprawy.Rozumiem że Twoja sprawa była jedną z pierwszych
zatem pytanie czy Związek przyłączył się do Twojej sprawy?
Czy występowałeś do ZZ by się przyłączył?
I pytanie do związku czy jakieś sprawy do których się przyłączył się zakończyły i z jakim ogólnym skutkiem w tym czy z jakim kol wiek pozytywnym?
Czy przyłączył się do jakiej kol wiek sprawy?
No i zasadniczo w przypadku takich wyników co dalej?
??????
A czy Sąd po otrzymaniu odpowiedzi od ZERu prosił Ciebie o jakąś odpowiedź lub o odniesienie się do tez ZERu?Pisałem o przyłączenie do mojej sprawy mecenasa z ZZ, ale narazie poza pismami (gotowcami), które dostali wszyscy nikt nie przyłączył się do mojej sprawy.
Dziś wysłałem wyrok i prośbę o pomoc - zobaczymy z jakim skutkiem.
Poinformowałem też Siwego - zobaczymy, jaka będzie reakcja, mam nadzieję, że ktoś bardziej się tym zainteresuje i nie odpuści tego tematu.
Mam nadzieję, że prawnik ZZ Celnicy Pl zajmie się tą sprawą. Wielu tegorocznych emerytów czeka na to.Tak. Prosił o wyjaśnienie na odpowiedz ZERu. Odpowiedz przesłana zgodnie z wzorem plus ładne wyjaśnienia dotyczące m.in. złego stanu zdrowia od dłuższego czasu, co skutkowała dodatkowo złożeniem już we wrześniu wniosku o emeryturę.
Jak widać sąd w mojej sprawie się spieszy…pytanie tylko jak ten wyrok będzie uzasadniony.
O wzór odpowiedzi prosiłeś izbowych związkowców, czy bezpośrednio mecenasa, czy może jest gdzieś udostępniony...Tak. Prosił o wyjaśnienie na odpowiedz ZERu. Odpowiedz przesłana zgodnie z wzorem plus ładne wyjaśnienia dotyczące m.in. złego stanu zdrowia od dłuższego czasu, co skutkowała dodatkowo złożeniem już we wrześniu wniosku o emeryturę.
Jak widać sąd w mojej sprawie się spieszy…pytanie tylko jak ten wyrok będzie uzasadniony.
Dziękuję@Iwona11
Przejdź na stronę główną. Był komunikat w tej sprawie z pismem do pobrania.
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
180 złMam pytanie o koszty zastępstwa procesowego, o których mowa w punkcie 2. Jakiej wysokości mogą być?
Jakimi kosztami cię obciążyli ?Na moje odwołanie od decyzji ZER wg wzoru ZZ( wysłane w marcu) nikt nie zareagował . Wczoraj otrzymałam wyrok z posiedzenia niejawnego. Oczywiście negatywny. Teraz piszę wniosek o uzasadnienie wyroku.
nie ma kosztów. Sąd informuje, że w sprawach z zakresu ubezpieczeń społecznych strona wnosząca odwołanie od decyzji organu rentowego jest zwolniona z wszelkich opłat w tym za wnioski, zażaleniaJakimi kosztami cię obciążyli ?