soldat
Dobrze znany użytkownik
To forum umarło. Jak wspomniał @Lord Vader taka kolej rzeczy. Pewnie życie teraz tętni na FB, do którego jako umarły nie mam dostępuWidzę, że na tym forum temat staje się martwy, co bardzo martwi?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To forum umarło. Jak wspomniał @Lord Vader taka kolej rzeczy. Pewnie życie teraz tętni na FB, do którego jako umarły nie mam dostępuWidzę, że na tym forum temat staje się martwy, co bardzo martwi?!
Ale najważniejsze, że na rok 2024 dało się przepis zablokowaćWidzę, że na tym forum temat staje się martwy, co bardzo martwi?!
Dokładnie.Umarło!To było już widać od dawna!Niestety "ktoś" wykorzysta taki stan rzeczyTo forum umarło. Jak wspomniał @Lord Vader taka kolej rzeczy. Pewnie życie teraz tętni na FB, do którego jako umarły nie mam dostępu
I co poradzisz? Wiem że to koniec forum.Dokładnie.Umarło!To było już widać od dawna!Niestety "ktoś" wykorzysta taki stan rzeczy
Spokojnie Kolego! Przecież ktoś ważny w naszym ZZ jasno się wyraził, że to forum jest tylko dla frustratów ...I co poradzisz? Wiem że to koniec forum.
Rzekł bym że wysłanie fo TK też może być konieczne. Zaproponowałem ZZZ uczciwe zasady finansowania sprawy dla wszystkich służb. Zobaczymy czy ZZZ cel. Staną na wysokości zadani czy pójdą w parze z resztą związków mundurowych.To forum umarło. Jak wspomniał @Lord Vader taka kolej rzeczy. Pewnie życie teraz tętni na FB, do którego jako umarły nie mam dostępu
ja tydzień temu swoją wysyłałem- czekamWitam! Czy z tymi apelacjami nadal nic się nie dzieje?!
Wysłałem swoją apelację na początku kwietnia i na razie cisza. Od innych funkcjonariuszy otrzymałem informacje, że póki co niektórzy mają wyznaczonego sędziego lub otrzymali pismo ze stanowiskiem ZER do apelacji (oczywiście negatywne). Jeżeli chodzi o wyznaczenie terminów rozpraw to na razie kompletna cisza.ja tydzień temu swoją wysyłałem- czekam
Wczoraj otrzymałem wyrok w którym SA a posiedzeniu niejawnym oddalił apelację
Wczoraj otrzymałem wyrok w którym SA a posiedzeniu niejawnym oddalił apelację
w sumie to ciekawe bo wiele osob dostawało jeszcze stanowisko zeru 1. oddalić 2. obciążyć czasami z uzasadnieniem.