G
Guest
Gość
Dwóch domów nie, ale w nędzy jeden dom i wynajem pokoju-tak!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:Nie nikt mi nie kazał odmówiłem bo rodzina była dla mnie ważniejsza. Nie wiem ile ty zarabiasz ale z naszej pensji nie da się utrzyac dwóch domów
To samo przeżyłem - alokers z Białegostoku.Anonymous napisał:150 tyś długu, poradnia psychologiczna dla dzieci,wyrwanych brutalnie z domow rodzinnych, opinia skazańca w UC przyjmującym, oczywiście żadnych ochlapow ze stołu pańskiego, gorycz, poczucie winny i pewnie w niedalekiej przyszłości choroba psychiczna. Oto cena alokacji. To musi być rozliczone. Ta banda ,ktora nam ten los zgotowała musi za to odpowiedzieć.
Anonymous napisał:Państwo alokowani. Jak protestowaliśmy w 94 i 95 roku to kto się na nas wypiął? Pamiętacie to czy was jeszcze nie było wtedy w cle? Jak nie to popytajcie starszych kto wtedy sprzedał wschód za stołki w GUC-u i skąd pochodził przew. ZZ słynny Pan Gajda. Proponuję skończyć pieprzyć bzdury tylko stanąć wreszcie w jednym szeregu. To w naszym wspólnym interesie.