soldat
Dobrze znany użytkownik
Ponadto nie interesują mnie inne drzewa, szczególnie służbowe! Brzydzę się nimi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na pewno.Nie ma na tyle siły żeby tą sitwę raz na zawsze zlikwidować
Tu się z tobą nie zgodzę.Co prawda nie dotyczy to naszej formacji bo nasza nie ma takich medialnych akcji ale ostatnio obejrzałem sobie filmik z zatrzymania Z. Ziobry a tam główni zatrzymujący to: p. podkomisarz, p. podinspektor, p. mł. inspektor , p. inspektor (sic!!!), niżsi stopniem (którzy zwykle dokonują zatrzymań) gdzieś na tyłach, pewnie tym razem służyli jako kierowcy bo ktoś musiał tych pasibrzuchów zawieźć na miejsce. I hucpa gdy na zatrzymanie emerytki poszli pierwszy zastępca komendanta miejskiego policji w Toruniu p. nadkomisarz, naczelnik wydziału kryminalnego KMP w Toruniu p. aspirant sztabowy. i żeby było ciekawiej nie aresztowali jej bo nie zastali jej w domu. A piszę o tym bo dowiedziałem się o awansie owego zastępcy komendanta na stanowisko komendanta miejskiego we Włocławku. Jak widać opłaca się serwilizm i nadgorliwość i niektórym nie przeszkadza w tym nawet przebijanie sufitu żenady. Pewnie gdyby w mediach nasze akcje byłyby nagłaśniane to zamiast szeregowych rewidentów czy rachmistrzów widzielibyśmy st. eksp. SC-S w stopniach od nadkomisarza wzwyż. Ehh...
8 lat czekali , męczyli się i teraz muszą odreagować te stresy a przy okazji to będzie trampolina kadrowa. No i chcą pokazać że zasłużyli na dodatki mieszkanioweCo prawda nie dotyczy to naszej formacji bo nasza nie ma takich medialnych akcji ale ostatnio obejrzałem sobie filmik z zatrzymania Z. Ziobry a tam główni zatrzymujący to: p. podkomisarz, p. podinspektor, p. mł. inspektor , p. inspektor (sic!!!), niżsi stopniem (którzy zwykle dokonują zatrzymań) gdzieś na tyłach, pewnie tym razem służyli jako kierowcy bo ktoś musiał tych pasibrzuchów zawieźć na miejsce. I hucpa gdy na zatrzymanie emerytki poszli pierwszy zastępca komendanta miejskiego policji w Toruniu p. nadkomisarz, naczelnik wydziału kryminalnego KMP w Toruniu p. aspirant sztabowy. i żeby było ciekawiej nie aresztowali jej bo nie zastali jej w domu. A piszę o tym bo dowiedziałem się o awansie owego zastępcy komendanta na stanowisko komendanta miejskiego we Włocławku. Jak widać opłaca się serwilizm i nadgorliwość i niektórym nie przeszkadza w tym nawet przebijanie sufitu żenady. Pewnie gdyby w mediach nasze akcje byłyby nagłaśniane to zamiast szeregowych rewidentów czy rachmistrzów widzielibyśmy st. eksp. SC-S w stopniach od nadkomisarza wzwyż. Ehh...