bolo1999
Dobrze znany użytkownik
bzdury piszeszI co w tym dziwnego na OC wszyscy tyle dostają, może poza młodymi.
po 15 latach, nawet z 25% stażowego, jako st spec z 1,97 i mł rach daleko, oj daleko do tego
nawet z dodatkiem i nockami
na oc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bzdury piszeszI co w tym dziwnego na OC wszyscy tyle dostają, może poza młodymi.
Ty bzdury piszesz. Napewno kłamiesz co do 1,97. Na oc granicznym tak właśnie na pasie zarabia się, poza młodymi…bzdury piszesz
po 15 latach, nawet z 25% stażowego, jako st spec z 1,97 i mł rach daleko, oj daleko do tego
nawet z dodatkiem i nockami
na oc
Ty bzdury piszesz. Napewno kłamiesz co do 1,97. Na oc granicznym tak właśnie na pasie zarabia się, poza młodymi…
A potem odszczekasz
Potem już było…chyba ze w twoim IAS rzeczywiście jeszcze większy syf niż ze średniej dla kraju wychodzi, w takim przypadku z gory sorry za ten moj wyskok.
To gratulujęBrutto i netto to trochę niezrozumiałe zagadnienia przy zarobkach i nie za bardzo wiadomo jak się je liczy. Napisz po prostu ile brakuje Ci do 5 koła na rękę. Tylko dolicz do tego graniczny nocki i wyżywienie bez alokacyjnych. Ja z tym wszystkim przekraczam 5 tys o sto zł
Sporo do 5k brakujeBolo jeśli masz 25 % to przy mnożniku 1,97 powinieneś mieć około 4200 netto. Kwestia Twoich dodatków minimalny to 82 zł netto. O nockach nie wiem bo nie wiem czy robisz, no i jeszcze wyżywienie około 66 zł Wychodzi mi że masz około 4350.
Mnie szczegóły nie interesują. Mi wystarczy mnożnik. Wszystko jest do policzenia.Sporo do 5k brakuje
Jak cię tak interesują szczegóły, prześlij mi na priv służbowego maila, prześlę ci screena z sykap
A ile w służbie?Brutto i netto to trochę niezrozumiałe zagadnienia przy zarobkach i nie za bardzo wiadomo jak się je liczy. Napisz po prostu ile brakuje Ci do 5 koła na rękę. Tylko dolicz do tego graniczny nocki i wyżywienie bez alokacyjnych. Ja z tym wszystkim przekraczam 5 tys o sto zł