To są jakieś środki ??? Czy to aby nie jest objęte tajemnicą ?Zatem ponawiam pytanie, jak zwiazki ZZCelnicy PL, do ktorych naleze , sa w stanie wplynac by dyrektorzy izb te srodki wyplacali pracownikom szeregowym, a nie jak w tamtym roku (punktujac u Min.Fin) cofneli je do Warszawy.
Super, też się cieszę, że Wy się cieszycie, ale do emerytury to jeszcze trochę muszę popracować (jako skarbowiec) i chciałabym, teraz i tu, zadbać o to bym i teraz i na emeryturze (kiedyś) miała za co żyć!A emeryci mają waloryzację świadczeń plus 13-tkę. Pozdrawiam wszystkich celnych obecnych i byłych. Dodatkowy profit spokój od bzdurnych poleceń przełożonych - cywili.
Spokojnie. Rząd zabezpieczy emerytury (socjal). Chętnym do pracy zapewni wolontariatSuper, też się cieszę, że Wy się cieszycie, ale do emerytury to jeszcze trochę muszę popracować (jako skarbowiec) i chciałabym, teraz i tu, zadbać o to bym i teraz i na emeryturze (kiedyś) miała za co żyć!
Też się obawiam czy moja emerytura w przyszłości pozwoli mi żyć, ale chęć odejścia z tego "syfu" była większa. Poziom głupoty moich przełożonych przekroczył akceptowalną przeze mnie granicę. Pozdrawiam serdecznie.Super, też się cieszę, że Wy się cieszycie, ale do emerytury to jeszcze trochę muszę popracować (jako skarbowiec) i chciałabym, teraz i tu, zadbać o to bym i teraz i na emeryturze (kiedyś) miała za co żyć!