Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pani Joanna S. chyba nie ma dodatku kontrolerskiego to jej to lata koło ....Może niech Pani Joanna S. i do niej podobne związki Sobie i osobom ja popierającym przyzna podwyżkę w dodatku!
Może jakies szczegóły?@nowicjuszSCS czyli jest porozumienie? To super.
Kogo bym nie pytał i tak cisza@Miś Uszatek to pytanie nie kieruj do mnie a do @nowicjuszSCS, on chyba wie coś więcej.
Oby ostatnia bo to niedługo zacznie się nowa tura wrześniowych podwyżek. Pewnie potrwają do grudniaStanowisko ZZ Celnicy PL i stan negocjacji.
Zaproponowane przez DIAS Rzeszów porozumienie w sprawie podwyżek
@piracius ta zabawa już powinna być skończona. Tylko, czy przedstawiciele ZZ mają na tyle odwagi aby postawić Dyrektorowi ultimatum. On się bawi zarówno Wami związkowcami, jaki nami pracownikami. Trwa ta zabawa już zdecydowanie za długo. I nie chodzi już w niej o to, która propozycja...celnicy.pl
DIAS w Rzeszowie informuje, że w dniu 1 września odbędzie się telekonferencja dotycząca podwyżek wynagrodzeń/uposażeń wynikających z tzw Uchwały modernizacyjnej. Czy ostatnia? Myślę, że tak.