Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety, od ZZ dowiemy się po fakcie...oby@piracius a o stanowisko 10 - tki trzeba zapytać tych co są w pracy. Ja jestem już daleko. Mam nadzieję, że teraz uda się ZZ dogadać. Ta propozycja naprawdę jest już do przyjęcia.
Przełożony to przepuści mnie przez maszynkę...na podwyżkę z tej strony to bym nie liczył...za daleko od źródełka,Do przyjęcia bo liczysz na maksa z puli przełożonego?
Ja też, od jakiegoś czasu liczę i doliczyć się nie mogę, coś mi ta arytmetyka ostatnio się nie układa...@Poganiacz oczywiście, że tak. Nie może być inaczej
Sprawiedliwość polega na tym, że jeden dostaje bucik, a drugi kopniaka tym bucikiem,Chciałbym się dowiedzieć, które związki popierają projekt Celników, a które nie i z jakiego powodu... opóźniają wypłatę
Mam nadzieję, że nie z powodu nieuwzględnienia przez Celników dodatków kontrolerskich. Chcemy podwyżki zasadniczego a nie dodatków, które co do zasady są zmienne!
No i siły perswazji, lekko nie jestDyrektorze Kochany
czekam Ja i koło 500 Członków jedynego reprezentatywnego ZZ CELNICY.PL na Pana decyzję w sprawie Naszej propozycji.
Podpis i wypłata czy pogarda dla Wszystkich podwładnych ?
Zdrowia
Zapytaj u źródła informacji, a może do KOŃ TROJAŃSKI@Sebull nie wiem czy jest na co czekać, otrzymałem informacje, że ta propozycja ZZ.Celnicy.pl także została odrzucona. Dlaczego, nie wiem. Może ktoś ze związkowców napisze co tym razem i komu nie pasowało. Tak jak napisałem wcześniej dla mnie ta propozycja była do zaakceptowania.
NO, to może pora najwyższa, żeby ZZ WSPÓLNIE, przypomniały DIAS, że ma "tylko" uprawnienia do wykonania zaleceń SKAS@piracius nie wiem czy to Koń Trojański, ale brak informacji pozytywnej świadczyć może o tym, że nadal brak porozumienia. Dla mnie to już nie jest śmieszne, bo na tą decyzję czeka nie tylko 500 członków ZZ.Celnicy.pl ale 3000 osób będących członkami innych ZZ lub bedących poza ZZ. A wygląda to tak jakby ta przeważająca większość wogóle się nie liczyła.