Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przewodniczący Ogólnopolskich
Związków Zawodowych
Barbara Smolińska
Mirosław Sałata
Artur Ciesielski
Jacek Staniszewski
W nawiązaniu do korespondencji nr ZZ Celnicy PL -57/SiS/09 oraz przekazywanych mailowo informacji w tym zakresie uprzejmie informuję, że otrzymaliśmy informację z Ministerstwa Sprawiedliwości, iż spotkanie z Ministrem jest możliwe w dniach od 22 do 26 czerwca.
Mając na uwadze PIKIETĘ SEJMU RP w dniu 25.06.2009r. proponujemy spotkanie dzień przed pikietą, co pozwoli nam również, na odbycie odrębnego spotkania i uzgodnienie ostatnich spraw dot. przebiegu pikiety.
Prosimy więc o oddelegowanie jednej osoby z każdego Związku na spotkanie z Ministrem Sprawiedliwości, które mamy nadzieję odbędzie się w dniu 24.06.2009r. O taki termin poprosimy Sekretariat Ministra, zastrzegamy jednak, że może on ulec zmianie.
Ze względu na konieczność udzielenia odpowiedzi do Ministerstwa Sprawiedliwości prosimy o odpowiedź i wskazanie Waszych delegatów do dnia 16.06.2009r.(wtorek).
Tematyka spotkania jest Wam znana z posiedzenia Komisji Sprawiedliwości i Praw Człowieka – vide stenogram z posiedzenia w dniu 03 września 2008r.
Z pozdrowieniem:
Przewodniczący ZZ Celnicy PL Sławomir Siwy
witam wszystkich pokrzywdzonych w aferze medyckiej ,mam pytanie czy cos sie w końcu dzieje w naszej sprawie?bo mój mecenas jest na wakacjach i nie mam wiadomości,ma ktos juz wokande?podobno sad odrzuca temu patałachowi pisowskiemu wnioski bo nie mają pokrycia z powodu masowo wycofywanych zeznań? prosze o info dzięki